sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tokomietintöjä  • Luoksetulon maahanmenon suhteen ollaan tehty pieniä kokeita. Maahanmenosta saanee kaikista terävimmän liikkumalla koiraa kohden samanaikaisesti käskyn kanssa. Palkan heittäminen koiran taakse käskyn kanssa yhtäaikaa toiminee myös. Ohjaaja pysyy ilmeettämänä avustajan heittäessä palkan, joten siinä mielessä parempi. Myös käskiessä koira liikkeelle, kun itse vielä liikkuu koirasta poispäin ja kääntyessä käskyn kanssa koiraa kohden koiran tullessa kohdalle on koettu toimivaksi. Sitä vastoin takapalkalla, namien heittelyllä ja kiertojen kanssa ei haluttua terävyyttä olla saatu aikaiseksi. Hyvähän se on kokeilla näinkin lähellä koetta uusia teknikoita. Säästetään enemmät kokeilut kokeen jälkeiseen aikaan...

  • Askelsiirtymiin taaksepäin on kivasti saatu tiiviyttä kääntymällä oikeaan aina kun pikkusenkaan alkaa näyttää väljältä. Askelsiirtymiä ja käännöksiä paikoillaan pitää treenata vielä paljon.

  • Kaukoissa s-i-vaihdossa on pientä toivon pilkettä. Yksinkertaisesti olen vain alkanut vaatimaan parempaa tulosta ja palkannut vain täydellisistä. Helppoa.


---


Saran elämässä on menossa lievää mörkökautta. Maailma tuntuu olevan välillä kerrassaan kummallinen paikka pienen aussien silmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti