maanantai 15. maaliskuuta 2010

Whisky-leikkauksia ja kontakteja


Tänään oli ohjauskuviona jälleen whisky-leikkaus. Se tehtiin alla olevassa radassa 5. ja 10. esteellä.Otin Sarpsan aivan kylmiltään radalle, sillä vuoroksi sattui ensimmäinen. Siitä huolimatta rata tuntui hyvälle, koira kun oli ihan hyvin kuulolla. Täysoletus oli, että koira painelisi suoraan putkesta putkeen, mutta eipä mennytkään :) Alun rengas ja pussi sujui hyvin ja lopun längetön puomikin meni oikein yhtä kertaa lukuunottamatta, jolloin Sa hyppäsi ylösmenokontaktin. Whisky-leikkaukset oli ongelmallisia: välillä ne sujuikin, mutta pääasiassa koiruus teki joko ylimääräisen pyörähdyksen hypyn jälkeen tai pysähtyi epävarmuuttaan ennen hyppäämistä. Treeniä, treeniä siis.


Yksitellen:  • Sitä whisky-leikkausta.

  • A:n suhteen on tapahtunut hurjasti edistystä viikon aikana. Nyt pystyin pitämään rintamasuunnan eteenpäin ja koira ei himmaillut alasmenolla vaan pysähtyi nättiin 2on2offiin. Naksulla vahvistin oikeaa toimintoa.

  • Keinu menee edelleen vauhdikkaan mallikkaasti.

  • Keppejä tehtiin 6- ja 12-sarjoina ilman verkkoja. Onnistuu!


---


Tehtiin myös kaukoja. S-m-vaihto onnistui täydellisesti vajaasta 10 metristä ja s-i-vaihdoissakin pysyin käskyttämään koiran edestä, yleensä sekin meni oikealla tekniikalla. Sarps on alkanut nyt ennakoida noita molempia, joten pitää muistaa palkata enempi seisomisestakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti