sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Möllitokokokeessa


RINNA pääsi tänään koittamaan onneaan möllitokokokeeseen. Se järjestettiin Tiltun koirankoulun asvalttipihalla auringon paistaessa. Luokkia oli kolme: nakkilelu-luokkka, jossa sai namit ja lelut olla esillä, palkata sai kuitenkin vain liikkeiden välissä; mölliluokka (helpotettu alokasluokka) ja alokasluokka. Ilmotin Rinnan helpoimpaan luokkaan, sen kanssa kun ei ole tokoiltu vielä kokeenomaisesti. Palkat olisi siis saanut olla näkyvillä, mutta pidin ne liikesuoritusten ajan piilossa. Palkkasin namilla liikkeiden jälkeen ja lelurevitystä tehtiin lopuksi. Myöhästyttiin luoksepäästettävyydestä ja paikallaan makuusta, joten niistä ei pisteitä saatu. Saatiin ne tehdä kuitenkin mölliluokan kanssa.


Seuraaminen hihnassa   10


Kaavio oli zeta, jonka keskisakarassa oli lyhyt juoksuosuus. Sanoessani "Valmis" Rin meni maahan... "Valmis"-sanaa pitäisi ottaa usemmin treeneissä mukaan. Seuraaminen oli ihan kivaa. Kuulemma on vähän liian tiivistä ja siihen kannattaisi kiinnittää huomiota, mutten kiinnitä ;) Käännökset sai kehuja, vaikka ne ei nyt olleetkaan parasta Rimpsaa.


Liikkeestä maahanmeno   10


:)


Luoksetulo   9 ½


Matkaa oli ehkä viisi metriä. Kutsuin pennun suoraan sivulle. Puolikas piste meni liiasta tiiviydestä.


Liikkeestä seisominen   10


:)


Hyppy   10


Pysähtyminen ei ollut terävimmästä päästä. Hyppyä pitäis treenata eri paikoissa ja erilaisilla esteillä.


Kokonaisvaikutelma   10


Kokonaispisteet: 118,5p./160p.


Kehääntulotarkastus, luoksepäästettävyys ja paikkamakuu (1 min) tehtiin siis toisessa ryhmässä. Luoksepäästettävyys ois ollu kymppi :) Paikkamakuu oli rumaa. Rin meni käskystä maahan vinoon. Siitä olikin sitten helppo kellahtaa lonkalleen ja rennosti taittaa vielä etutassua alleen. Pitää treenata maahanmenot suoriksi! Makuun aikana toisesta reunasta nousi koira seisomaan, muttei Rin sitä tainnut edes huomata. Lisäksi koiraa kohden kävellessä kuului rähinää kehän ulkopuolelta. Rin pysyi kuitenkin nätisti maassa, vaikka rähinätilanteissa se on usein aika kärkkäästi kommentoimassa.


Rinna teki hyvin töitä ja liikkeiden väliset siirtymät se kulki nätisti kontaktissa. Rinnan kanssa oli mukava olla kehässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti