sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tokomaista


HSKP:n vapaavuorolla SARPSA sai hassutella :) Sillä oli vähän liiankin hauskaa, kun suorituksiin alkoi tulla kauneusvirheitä! Niihin en nyt puuttunut (vaikka olisi pitänyt!). Tarkoitus oli vain rikkoa rutiineja. Mutta tiedäpähän mitä pitää vahvistaa jatkossa.  • Pylvään kierto, hyppy ja ruutuun meno. Koira oli ruudussa, mutta olisi se voinut olla paremmassakin paikassa.

  • Metristä hyppyä tehtiin kapulan kanssa. Ensin hypyn molemmin puolin oli pylväät kierrettäväksi. Eli kierrätyksen kautta hyppyä edestakaisin. Jokusen kerran koira kolatti esteeteen, otti varmaan häiriötä kun juoksin vierellä. Tehtiin sitten vielä pari hyppynoutoa normaaliasetelmillakin. Ekassa koira kolautti menohypyssä, paluu kapulan kanssa oli puhdas. Toisella kertaa koira hyppäsi molempiin suuntiin puhtaasti. Häiritseeköhän sitä kapulan heitto?

  • Evl-ruutua tehtiin tunnarikapula suussa. Koira tarjosi edelleen ruudussa huonoja paikkoja, muuten ihan siistiä suorittamista. Kapula ei tippunut suusta.

  • Sitten merkin kautta ruutuun menoa. Ruudussa odotti kapula, mikä piti noutaa. Sarasta tämä oli tosi kivaa. Alkoi ihan luovutusasennot lipsumaan (hieman vinoja).

  • Agilityn A-esteellä tehtiin noutoa. Ekalla ihmettelin mihin koira jäi. No se jäi tietysti A:n toiselle puolen 2on2offiin ;D Pariin toistoon tarvittiin lisäkäskyä tässä, mutta sen jälkeen koira alkoi suorittamaan liikettä ilman ylimääräisiä käskyjä. Tämäkin oli kivaa!


RINNA sai tylsästi tehdä lähinnä vain hihnaseuruuta. Hihnapakote on tiivistänyt koiraa, välillä se on ehkä jopa liiankin tiivis. En kuitenkaan vielä ainakaan puutu tähän. Koiran pää saisi mun makuun olla seuruussa pystymmässä. Sille pitää tehdä jotain. Väliin otin jääviä. Rinnalle taisi käskyt tulla vähän yllättäen. Maahanmeno ja seisominen olisi voinut olla terävämpiäkin. Istuminen onnistui, kunhan vain hidastin vauhtia käskyä antaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti