torstai 15. maaliskuuta 2012

Torstai-agia


SARAN treenirata:Alussa kutsuin koiran mukaan liikkeelläollessani ja valssasin estääkseni putkeen menon. Hyvin koira etsiytyi A:lle. Kolmoselle ennakoiva valssi ja ohjaus kepeille. Kepit löytyi hyvin, mutta esteiden väliin tuli kaarretta. Toisaalta tiukempi kääntyminen hidastaisi taas vauhtia. Kumpi parempi, en tiedä. Kepeille Sara jatkoi pujotteluaan hyvin minun jättäytyessä taaksekin, vaati vaan kannustuksen. Kutosella lähetin koiran takaakiertoon ja tein persjätön ennen A:ta. Tämä toimi paremmin kuin valssaaminen. Kaikista vaikeinta oli 8./17. hypyllä, jossa vaarana oli putki-imu. Tähän toimi hyvin jaakotus. Se piti ajoittaa niin, etten kääntynyt ennen kuin koira oli ponnistanut. Muuten koira kääntyi jo ennen hyppyä.


Yhdellätoista olisi ollut myöskin tiukentantamisen varaa. Putkesta kepeillemenoon kokeilin ohjata tiukasti takaaleikaten kepeillä. Kokeilin myöskin Koiran lähettämistä avokulmaan, jolloin vaihdoin puolta persjätöllä keppien jälkeen. (Tässä olisi ollut hyvä paikka treenata myös poispäinkääntöä!) Molemmat toimi ja molemmissa oli oltava tarkkana oman liikkeen ajoituksesta. Putkijarru toimi kaiketi ihan hyvin. Viideltätoista A:lle ohjasin tällä kertaa valssaten. Se kävi tähän. Loppurata oli taas tuttua.


A:n alastulot oli ihan ookoot kakkosen suuntaan mennessä. Toiseen suuntaan alastulot oli hitaita. Varmaankin oma liikkeeni hidastui liikaa... Edelleen treenattaa siis A:lla riittää.


RINNAKIN oli mukana. Rimppasen kanssa tehtiin puomia ja keinua. Molemmat meni ookoosti. Kummassakaan koira ei kestä vielä minun paikoilleen jäämistä alkuun. Silloin koira hidastelee puomilla ja keinulla kääntyy empäri :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti