torstai 6. kesäkuuta 2013

To

SARAN aksaradat:


A-radalla kerkesin paremmin jatkoon, kun ohjasin kolmosputken vasemmalta puolen. Kepeille piti koiraa vähän kaarrattaa, muuten se meni liian tiukasti eikä kääntynyt helposti kakkosväliin. Seiska-kasi-hypyillä kokeilin ohjata kummaltakin puolelta. Vasemmalle juostessa olin myöhässä, joten oikealta oli parempi. Siinä piti pitää huolta rintamasuunnasta, jotta sain koiran oikeaan putkipäähän. Loppu hyvin.

B-radalla olin ohjauksessa myöhässä :p Kolmoselle puolivalssi ajoissa, niin ehdin hyvin sylkkärillä kääntää koira neloselta eteenpäin. Tässäkin omat linjat oli tärkeät. Mun ohjaus on usein myöhässä ja Sara on tottunut siihen. Kun sain ohjausta aikaistettua koiralta tippui rimoja helposti, se kun ei ole tottunut, että olisin ajoissa :p

Karo meni RINNAN kanssa ekan radan. Munkin pitäisi uskaltautua Rinnan kanssa vain menemään eikä varmistella ja epäillä!

---

Sitten siirtymä Taliin Wilman kanssa. Rinna teki kokeeksi ykkösluokan tottiksen ilman paukkuja. Ensin liikkeet. Seuraamisessa Rinna painoi ja poikitti. Ääntä pääsi liikkeellelähdöissä. Kontakti pysyi yhtä katkeamista lukuunottamassa. Istumiseen annoin avun, sitä se ei edelleenkään osaa. Muidenkin jäävien tekniikkaa pitäisi hioa. Luoksetulossa koira törmäsi, vaikka koitinkin estää laittamalla kädet tielle :p Kapulan haku oli selvästi vaikeaa, etenkin seuraaminen oli vaikeaa kapulan kädessä. Tasamaanoudossa pääsi haukahdus lähdössä ja kapulalle koira murisi... Ennakointi edestä sivulle siirtymään. Hyppynoudossa olisi pitänyt sijoittua kauemmas hypystä, sillä sain melkein koiran syliini sen tullessa takaisin. Estenoudossa voisin opetetella heittämään kauemmas :p Nyt kapula lensi esteen taakse vinoon. Koira suoritti kyllä esteen mennen tullen. Eteenmenossa seuraamisessa koira ei mielellään pitänyt kontaktia. Eteen se lähti lujaa suoraan. Ekasta maahankäskystä koira kaarratti ja toisella vasta meni maahan. Makuussa Rinna pysyi, mutta napsi ötököitä ja lonkkautui.

Paljon on vielä tekemistä Rinnan tottiksen kanssa. Raakaversio on kuitenkin jo hyvällä mallilla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti