sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tokoo


Tiinan kanssa treffattiin lähikentällä. SARA teki kolme kierrosta. Ekaksi tehtiin ruutua kahdesta suunnasta. Ekassa se juoksi perälle ruutuun, palkkasin. Toisella ei ollut ihan niin hyvässä paikassa, ruudussa kuitenkin. Käskin maahan ja Tiina käskytti kävelyt vähän eri lailla kuin normaalisti. Kutsuin koiran kävellessä sitä kohden. Sitten tehtiin ohjattua noutoa. Merkille koira jäi nyt hieman vinoksi ja oikean sijasta päätyi helposti keskimmäiselle. Se kuuteli hyvin korjauskäskyt, muttei vaan jostain syystä nähnyt kapulaa ja juoksi häiriöruutuun. Vasemmalle meni hyvin ja saatiin oikeakin onnistumaan, mutta ohjattu nouto kaipaa siis paljon treenimistä nyt.

Toisella kierroksella tehtiin maalin kautta kierrätystä ja siten luoksetulon pysäytyksiä. Koiralla oli vauhtia ja siihen nähden se pysähyi hyvin. Mullei vaan edelleenkään toimi käskytys oikea-aikaisesti :p Tunnaria tehtiin kolmena kasana, joista keskimmäisessä oli oma. Palkkailin haistelusta. Sara ei ihan ole vielä ymmärtänyt tämän treenin ideaa ja se tarjoilee väliin temppuja.

Kolmas kierros aloitettiin zetalla. Kävelin nyt melko normaalia vauhtia. Koira seurasi huonosti, se edisti ja painoi. Asennot oli kuitenkin hyvät. Sitten vielä Saralle kaukot. Oli hyvät.

RINNA teki vaan seuraamista namittamalla. Tätä saapi tehdä nyt paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti