maanantai 3. helmikuuta 2014

Toiset vaan osaa, jotkut ei sitten millään

SARALLA oli lauantaina kolme starttia BAT:n kisoissa. Tuomarina kaikilla radoilla oli Pertti Siimes. Mun flunssan takia ohjaksiin vaihdettiin Laura. Laura ei ole aiemmin ohjannut Saraa, mutta silti tuloksena oli kolme ainakin melkein nollaa. Sara pisteli parastaan ja meno oli oikein sulavan, vaivattoman ja luontevan näköistä. Mua jännitti yhtä paljon kuin oisin itse ollut radalla. En myöskään pystynyt hengittämään suorituksen aikana :p Laura ohjasi kisoissa toistakin koiraa ja Lauran ollessa rataantutustumisessa oli hauska, että huomasin milloin suunnittelussa oli Saran rata. Sen vaan näki.

Eka rata päättyi hyllyyn Lauran ohjattua vahingossa hyppy väärään suuntaan. Toka rata, hyppäri, olikin sitten ihan oikea nolla sijoituksella 12./50. Etenemä oli 4,8 m/s, mikä on aikalailla Saran maksimivauhti. Kolmannelta radalta tuli hylly heti toisella esteellä koiran jäätyä selän taakse ja valittua hyppysuunta väärin. Mutta siis yksi nolla ja kaksi pienestä kiinni jäänyttä nollaa. Ei paha ekaksi kerraksi. Saralle kuulemma saa helposti nollia. No kuka saa, kuka ei :p Ei auta, kun munkin treenata lisää.

---

Sain minäkin vinkin naksutella lääkkeen syöttämistä koirille. Pitihän sitä kokeilla. Ja kyllä magnesium-tabu meni molemmilla kurkusta alas paljaaltaan ilman pakkoa. Taisi tosin olla vielä vahinko, mutta työstettäneen tämä ihan tempuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti