sunnuntai 15. elokuuta 2010

Ampiaskoe
ATD järjesti tokokokeen Sirkuskentällä. Tuomaroimassa oli Pirkko Bellaoui. SARAN kanssa osallistuttiin jälleen voittajaan. Ilma oli lämmin (hellelukemat) ja paikka kuhisi ampiaisia. Paikallaanmakuussa ampiaisia pörräsi ympärillä ja hyvä kun sain koiran edes perusasentoon. Maahan Sa meni yhdellä käskyllä, mutta hyvin hitaasti ja taittoi etutassut alleen. Paikallaan se oli maannut ihan ookoosti, päätä oli laskenut jonkin kerran. Sivulle Sa nousi yhdellä käskyllä, hitaahkosti kuintekin tämäkin. Pisteitä saatiin 9.


Liikkeet suoritettiin kahdessa osassa ja ekan osion aloitti hyppynouto, yksi Saran lemppariliikkeistä. Koiran saaminen perusasentoon oli jälleen vaikeaa, vaikka tavallisesti koira hakeutuukin siihen jo oma-alotteisesti. Hypyn Sa hyppäsi vasta kolmannella käskyllä, kun annoin vartaloavun, ja jäi seisomaan hypyn toisella puolen. Tässä vaiheessa laskin ainakin kolmen ampiaisen pörräävän koiran ympärillä ja keskeytin kokeen. Turha jatkaa, kun koirakaan ei tilanteesta nauttinut. Tuloksena siis 36 p. ja keskeytetty koe.


Kokeen jälkeen mentiin Elinan & koikkerien kanssa Purinalle agiloimaan. Saran kanssa tehtiin kontakteja. Koira kestää hyvin 2on2off-asennossa mun juostessa koiran ohi. Mutta mun jäädessä reilusti jälkeen, koirakin hidastaa vauhtia ja pysähtelee mihin sattuu (on kontaktialueella kuitenkin). Kokeilin etupalkkaa ja sitä voisi jossain vaiheessa käyttääkin. Nyt toistaiseksi suunnitelmissa on ensialkuun vahvistaa oikeaa pysähtymispaikkaa naksulla. Puomilla on pahin ongelma, keinullakin vähän, A:lla ei juuri lainkaan.


Kotiin tullessa olikin RINNA vastassa. Olin kyllä jättänyt sen 90 senttiä korkeaan aitaukseensa, mutta kyllähän velipoikakin kuulemma tulee metrisen aidan yli... Pentunen oli vähän puuhastellut vessassa. Muutama vessapaperirulla oli silputti, samoin lattialistaa oli järsitty. Ja mun kengät. Lempikengät, tietenkin. Ekat tuhot siis tehny. Mutta hei, ei yhtään pissaa missään, vaikka pentu olikin  6 tuntia yksin kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti