sunnuntai 8. elokuuta 2010

Rinnan elämää


Torstaina RINNALTA turposi silmäluomet ja naamakin kutisi. Siitä selvittiin puolikkaan kyytabletin avulla. En tiedä mistä reaktio johtui. Se oli hieman toispuoleista, joten ehkä kyseessä oli jonkin ötökän aikaansaannos?



Rinnan tervehdyttyä on ohjelmassa ollut paljon pentutreffejä. Perjantaina treffaattiin alakerran sakemannin pentua. Alkuun ne leikkikin juoksuleikkejä, mutta sitten tuli taas erimielisyyksiä ja ärinää. Ensimmäinen inhokki Rinnan listalla siis... Sarasta tosin pikkusaku on ihan ookoo. Lauantaina käytiin Viikissä treffaamassa Sätkää, pientä bordercollien alkua. Sätkä oli kiva!



Sunnuntaina käytiin Päivin luona tapaamassa samanikäistä aussiepupelo Unoa. Mukana menossa oli myös Rinnan veli sekä sedät ja täti. Lapsilla oli uima-allas ja meno oli sen mukaista :)






---


Rin on oppinut ensimmäisen käskysanansa, "Odota". Tosin se on vielä kovin tilannesidonnainen. Rinna siis osaa odotta ulko-ovella vapautusta kumpaankin suuntaan kulkiessa. Mun kärsii jo hieman liikkuakin koiran pysyessä paikallaan. Niimpä siirryn välIillä pennun sivulle ja tadaa - mulla on perusasennossa kaunissa kontaktissa oleva pentu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti