sunnuntai 1. elokuuta 2010

Rinnan puuhailuja  • Perjantaina tein Rinnalle lähipuistoon namiruudun, jolla oli kokoa n. ½ x 1 m. Hyvin se alkoi, mutta kesken kaiken irtioleva koira juoksi kymmenisen metrin päähän ja Rinna aloitti vahtiräksytyksensä. Koiran ulkoiluttaja sai koiransa kiinni ja Rinnakin kykeni jatkemaan jälleen syöntiään. Hyvin se pysyy ruudussa. Rinnalla näyttää olevan tuota vahtiviettiä ihan riittämiin, joten jo nyt tarvii alkaa järjestelmällisesti puuttumaan siihen.

  • Lauantaina käytiin koiranporukalla metsälenkillä ja uimassakin. Rinnakin ui. Se hyppäsi sen enempiä ajattelematta Saran perässä veteen ja sinne upposi :)

  • Sunnuntaina tein Rinnalle jo "oikean" jäljen. Pituutta sillä oli kymmenisen askelta pienillä väleillä. Pentu tietää jo mitä tuleman pitää! Se huutaa minun talloessa jälkeä ja vetää sitten jäljelle. Ruokaa oli askeleissa vähän liikaakin. Ensi kertaa varten siis vähemmän ruokaa, enemmän pituutta ja askelpituuttakin voisi jo pidentää. Tosin ei kaikkea yhdellä kertaa.

  • Muuten ollaan edelleen treenailtu niitä samoja tokopuuhia, mitä aiemmassa postauksessa on lueteltu. Takapäätreeninä tehdään myös ristiaskeleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti