keskiviikko 4. elokuuta 2010

Keskiviikko


Ensin SARAN agitreenit.



Alun otin kutsuna 4. esteen takaa eikä rimakaan värähtänyt! Seuraavalle esteelle ohjasin sylkkärillä, se tosin ei alkuun ollut aivan sievä. Yksi pienempi ongelmakohta oli keppien jälkeinen putki, jonen Sas suuntasi aluksi väärästä päästä. Kepeille koira haki hyvin ja se kun kestää vedättämistäkin nykyään, niin sain helposti ohjattua koiran oikeaankin päähän. Oman liikkeen suunta oli tärkeä 11. hypylle mennessä. Kun ajattelee liikaa putkea, jonne koiran pitäsi mennä vasta hypyn jälkeen, niin se varmasti menee sinne ennen hyppyä! Kaikista haasteellisin kohta oli saada Sa kääntymään 16. hypyn jälkeen, koira kun aina varasti putkeen sen jälkeen. Tässäkin se oman liikkeen suunta oli tärkeää. Ässäputkeen Sarpsa oli myös vaikea saada. Koira kun on putkihullu, niin oletin sen lähes automaattisesti menevän sinne. Sas suoritti kuitenkin lähes automaattisesti pituudesta alkanutta hyppysuoraa...


Agitreenien jälkeen siirtymä Sirkuskentällä tokoilemaan. Ensin mun tokokoulutusvuoro, jonka jälkeen Sa pääsi vielä hiukan tokoilemaan. Otin liikkeestä istumisia itse peruuttaen. Ne oli ihan ok. Sitten luoksetuloja sekä kiertojan lomassa maahanpysäytyksiä. Annoin aivan törkeät avut ja ihan ookoosti ne menikin, olisi koira tosin voinut pysähtyä vielä terävämminkin. Kaukoissa tehtiin vaihtoja minun peruuttaessa (pisimmillään n. 10 metriin). Hienosti meni (paitsi ampiaisen pörrätessä vieressä - silloin kun ei voi tehdä mitään...). Pikkasen peruuttamistakin otettiin loppuun.


RINNAKIN oli mukana. Sen kanssa ei nyt mitään ihmeitä tehty, leikittiin vain molemmilla kentillä (Sirkuskenttä Rinnalle uusi paikka) ja hienosti se leikkii ja tuokin leluja välillä! Rinna tykkää myös kannella esineitä. Matkalta löytynyt muovipullo oli ihan paras. Niin hyvä, että sen kanssa voi juosta karkuunkin... Lisäksi Rin kiersi ihmisten sylejä sekä söi peuran korvaa, pennun elämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti