tiistai 10. toukokuuta 2011

Rinnan aksaa


RINNAN ageissa tehtiin muutamalla hypyllä harjoitteita:a-radalla otettiin kääntymistä. Lukusuuntaan edessä oli putki sykeröllä ja se oli liikaa Rinnalle. Se siis jatkoi kahden hypyn jälkeen vaan suoraan. Tehtiin vastakkaiseen suuntaan ja se sujui. Lisäksi b-harjoituksessa tehtiin valssia hyppyjen välissä. Samaa tehtiin myös peilikuvana. Osasin valssata ja koirakin meni niinkuin pitikin.


Lisäksi tehtiin keppejä ensin verkoilla. Rin haki hienosti aloitusväliä! Pujottelutekniikka ei ole paras mahdollinen, joten tehtiin keppejä vielä kujanakin. Kujaa ei ole kuukausiin tehty, mutta se oli siltikin hyvin pennellä muistissa. Lelu lensi vasta kun pentu oli kepittänyt. Pystyin lähettämään koiraa kauempaankin ja se juoksi hyvin kujaa pitkin. Kertaalleen pentunen ennakoi palkkaa ja tuli toisiksi vikasta välistä ulos, mutta muut kerrat juoksi vauhdilla kujan loppuun asti.


Puomin alastulo oli ison pöydän päällä. Siinä tehtiin ohijuoksua. Kokeilin myös mennä kauemmaksi seisomaan edelle kutsumaan ja pentu haki silti hienosti 2on2offiin. Kutsuin pentua mukaan myös kauempana juosten. Ei ollut tällä kertaa ongelmaa siinäkään.


Lopuksi tehtiin vielä hyppytekniikkana set pointia okserilla. Ekalla kerralla minimoitiin ongelmia ja laitettiin lelu jo ennen okseria. Toisella kertaa lelu vasta okserin jälkeen. Penne hyppäsi niinkuin pitikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti