tiistai 3. toukokuuta 2011

Rinnan agia


RINNAN agitreeneissä taas tapahtui. Aloitettiin verkotetuilla kepeillä ja pentuhan osasi nämä paremmin kuin viime viikolla. Se pujotteli varmemmin ja haki aloitusväliäkin. Naksuttelin myös harjoitusrengasta. Se oli Rinnalla muistissa.


Kontakteista tehtiin puomia ja keinua. Puomin keskiosa oli nostettu kahden korkean pöydän päälle. Rinna mielestä tämä oli aivan mahtavaa ja se karkasikin pari kertaa rallattelemaan korkeuksiin. Puomin ylös- ja alasmenot oli pienen pöydän päällä. Aika monta kertaa penne juoksi alasmenon läpi tyhjälle namialustalle (Inka täytteli alustaa, kun penne oli pysähtynyt). Olis ehkä pitänyt muistella ensin pysäytystä ilman vauhtia... Keinu oli tällä kertaa laitettu matalaksi. Eli oikea keinu, mutta matalana. Rinna rakastui tähänkin. Oli ihanaa rallatella keinua päästä päähän ja paukuttaa <3


Hyppytekniikkana oli perussarja kuudella esteellä. Hyppyjen rimat oli toinen pää maassa, toinen alimmalla kannattimella. Jätin ensin pallon palkaksi. Ekalla toistolla pentu hyppäsi vikan välin yli. Toisella se korjasi erheensä, mutta muuten suoritus ei ollut parhaimpia. Vikalle toistolle laitoin palkaksi namialustan ja tämä oli paras toisto.


Lopuksi tehtiin pikkurataa. Hyppyjen rimat oli parissa kymmenessä sentissä. Ensin a-rata ja sen pelikuva. Sitten b-rata. Eli palkkaus tapahtui aina hyppyesteen jälkeen. Helppoja harjoituksia, mutta ohjasin pentua kuten Saraa. Rinna ei ole Sara. Saatiin kuitenkin sujumaan, kunhan tiedostin tämän ja muutiin ohjausta Rinnalle sopivaksi. Vapalla Rin meni putkea, mutta se myös hyppeli hyppyjä ihan omaksi ilokseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti