tiistai 19. heinäkuuta 2011

Agilointia


Hyppytekniikkana oli tällä kertaa perussarja viidellä okserilla. SARALLA oli tasaokserit (25 cm). Ensin lähetys paikaltaan seisten, sitten molemmilta puolin kävellen ja juosten. Sara ei häiriintynyt. RINNALLA oli okserit ruotsalaisittain. Ekalla toistolla Rin hyppäsi taas kaksi vikaa estettä kerrallaan. Korjaukseksi palkkapallo vikan esteen alle. Sen jälkeinen suoritus onnistui joka esteväliin hypäten. Jätettiin siihen.


Kontakteista tehtiin puomia ja keinua. SARALLE käytin namialustaa molemmissa. Se ei vaann tunnu tuovan niin paljoa nopeutta kuin haluaisin... On se kuitenkin tyhjää parempi, mutta parasta olisi kuitenkin treenata kontakteja lelulla hetsaten. RINNALLE laitoin keinun ylösmenon matalan pöydän päälle. Rin keinutteli keinun liikettä tai pamahdusta vierastamatta. Puomilla ongelmaksi on muodostunut taas ylösmeno. Ylösmenon hyppääminen on kierretty laittamalla pentu maahan makaamaan ennen puomia. Nyt pentunen vaan kyttäilee puomia jo niin paljon, ettei sitä vaan saa menemään maahan, ei hyvällä eikä pahalla. Tästä säätämisestä kärsii puomin suorittaminenkin. Kokeilin pyöräyttää koiraa ennen puomille menoa rytmiä rikkomaan. Se toimikin, tosin se nostaa koiran kierroksiaan vaan entisestään. Ylösmenoja tarttis päästä jo työstämään. Kehystreenit on aloitettu, mutta ne ei ole vielä siinä kunnossa, että kehyksen saisi siirrettyä agikentälle.


Keppeillä SARAN kanssa tehtiin eri kulmista hakua. Sara suoriutui hienosti kaikista niin avo- kuin umpikulmistakin! RINNA teki keppejä verkoilla. Se työskenteli vauhdikkaasti ja itsenäisesti :) Lisäksi Rinna teki matalaa rengasta ja pöytää naksulla. Rimppa meni alussa kahteen kertaan renkaan sivusta, mutta sen jälkeen loikkasi aina renkaan läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti