torstai 7. kesäkuuta 2012

Viime viilailut


Tiistaiaamuna oltiin lähikentällä. SARALLE ensin maalin kierron kautta kapulan tuontia. Unohdin kapulan kotiin, joten kapulana toimi tunnari. Välillä vapautin vauhdista ja välillä otin luovutusasentoon asti. Oli vauhtia. Tunnaria etsittiin myös heinikosta. Näissä palkkasin vauhdista.



Merkkiä tehtiin myöskin vauhdilla. Kerran koira oli merkillä vinossa. Korjasin sen, eikä sen jälkeen asento ollut enää vino. Seuraamista tehtiin hihnassa. Eipä pompottanut yhtään eikä myöskään äännellyt! Ehkäpä tehdään hihnaseuruukuuri. Jäävissä työstettiin ennakoiminen pois. Ekalla koira lähti jo niiskauksesta mukaan. Siitä pahoittelut koiralle ja sen jälkeen se lähti enää seuraamiskäskystä mukaan. Kivat lyhyet onnistuneet treenit :)



RINNAKIN teki vähän. Sen kanssa tehtiin merkkiä. Nyt ei ollut mitään häiriöitä esillä ja merkit sujui. Vähän vaan alkoi koiranen kyttäämään... Se pitää katkaista alkuunsa. Sitten seuraamista. Äkkipysähdyksiä ja käännöksiä. Lisäksi eri tempoja. Rinna oli hyvin mukana. Keskityin nyt paikkaan sekä kontaktiin. Palkkasin lelulla taakse.



---



Kotitokoissa on työstetty sitä samaa eli  SARALLE suoria merkkejä. Olen laittanut koiran hieman vinoon merkille ja se on joutunut korjaamaan asentonsa suoraksi. Toimii. Kaukoihin on työstetty orava-asentoja. Ne ei vaan valmistu viikonloppuun mennessä :/ Lisäksi nopeita maahanmenoja on hiottu kaikissa tilanteissa. RINNA on tehnyt samoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti