tiistai 24. syyskuuta 2013

Eilinen

Eilen RINNAN aksoissa oli vika kerta kesäkautta ja kisanomaiset treenit. Rinna oli taas taantuneena jonnekin kauas ja rallatteli menemään omaa rataansa. Lähdöissä koira valuu nyt niin paljon, että mun ärsytyskynnys on ylittynyt ja lähdöt treenataan nyt kuntoon, piste. Jos jotaiin positiivistä treeneistä, niin kaikesta kaottisuudesta huolimatta yhtään rimaa ei tippunut!

---

HAU:n tokot aloitettiin paikallaanoloilla. SARA teki. Ensin lyhyesti istuminen ja sitten lyhyesti makuu. Kumpikin oli ok. Sitten Saralle tehtiin tunnaria ja kaukoja häiriössä. Tunnari tehtiin joukkuehalauksessa olevien ihmisten keskelle. Lisäksi ympyrässä oli yksi koirakin. Onnistui hyvin. Samanlailla tehtiin myös kaukot. Kaukoihin lisättiin vielä vaikeutta ihmisten kumartuessa alemmas. Kaukoissa tämä selvästi ensin häiritsi koiraa. Se tartti kaksoiskäskyjä eikä tekniikka ollut puhdasta. Toistojen myötä alkoi sujumaan.

RINNA työsti seuraamistaan. Nyt koiralla on asennetta, mutta tekniikka kusee. Rinnan ääntelyyn auttaa yksinkertaisesti mustavalkoisuus. Liikkeelle ei lähdetä koiran äännähtäessä. Lisäksi Rin edistää. Pidin koiralla hihnaa ja huomautin hihnalla edistämisestä. Lisäksi mun pitää pitää ryhti suorana. Tehtiin myös henkilöryhmää. Kaikkia jääviä tehtiin ja vähänhän ne sekoittuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti