lauantai 1. maaliskuuta 2014

Agsaa

Tänään kisattin SARAN kanssa kolmen startin verran JAU:n kisoissa Vuokkosilla. Tuomarina kaikilla radoilla oli Ritva Herrala. Ekan rata sujui hyvin siihen asti, kunnes koira tipahti puomilta. Sille tuli huono tulokulma ja tasapaino petti. En ottanut puomia uudestaan, joten HYLlytys siinä. Jatkettiin rataa. Ohjaus oli kamalaa ja A:lta varastamisen jälkeen kävelytin koiran pois radalta. Toisella radalla en kertonut koiralle tarpeeksi ajoissa suunnasta ja se ehti käydä hyppäämässä väärän hypyn, joten HYL tältäkin radalta. Jatkettin taas rataa kunnes jälleen koira varasti A:lta. Käytiinkin muistelemassa A:n oikeaa suoritusta lämppäradalla.

Vika rata oli onneksi hypäri. Se mentiin nollalla maaliin! Täydellistä meno ei tokikaan ollut, mutta nolla mikä nolla. Tulos oli -4,29 (4,51 m/s) ja sijoitus 12./71.

---

Torstain aksoissaankin Sara oli villillä tuulella. Se koitti varastaakin lähdöistä joitain kertoja, mitä se ei juuri koskaan tee, etenkään yhtä kertaa enempää :DAlkuun kokeilin erilaisia ohjauksia, mutta ihan perusohjaus vaan oli paras. Muurilla Sara teki sitä mitä se kisoissakin usein tekee eli ohjausyrityksistä huolimatta se kääntyi vasemman kautta (tai haki kepeille). Mulla jää rintamasuunta liian pitkään siihen suuntaan. Tässäkin perusohjauksella sain koiran parhaiten menemään kuten halusinkin.

Erikseen treenattiin puomi-putki-erotteluita erilaisella yhdistelmillä. Onnistui hyvin. Kertaalleen Sarsa teki oman radan. Lähetin koiran vikan hypyn takaa jääden itse sinne paikoilleen käskyttämään. Oli tarkoitus vain reilusti jättäytyä taakse koiran tehdessä hypyt ja puomi itsenäisesti. Sara päätti tästä vielä jatkaa U-putken kautta toiseen putkeen ja tulla sieltä maaliin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti