perjantai 22. syyskuuta 2023

Nosekokeessa

Dot korkkasi nose workin koeuransa keskiviikon iltakokeessa. Ei tarvinnut jäädä rannalle ruikuttamaan ilmottautuessa, kun omista seuroista ATD järjesti kokeen. Ohjelmassa oli ykkösluokan ajoneuvot ja tuomarina oli Elli Kinnunen. Etsinnät tehtiin kahdessa erässä kaksi etsintäaluetta kerrallaan. Ensimmäisellä alueella oli henkilöauto ja matkailuauto. Haju oli  jälkimmäisen matkailuauton kuskin ovessa. Dot tarkasteli pitkään vaunuun johtavia portaita, siinä on varmasti ollut trafiikkia. 



Toisella alueella oli kolme henkilöautoa. Tässä aika loppui juuri muutama sekunti ennen ilmaisua! Harmi, mulle kuitenkin pisteet, ettei puolen minuutin aikailmoitus juurikaan vaikuttanut omaan toimintaan Tässä koira nousi myös kertaalleen autoa vasten, josta miinuspiste.



Loput alueet oli sisällä hallissa. Ensimmäisessä oli kaksi peräkärryä. Dot taas haisteli mattoa namien löytämisen toivossa kuten treeneissäkin ko. hallissa. Kun se ryhtyi hommiin, niin hajut löytyi hyvin. Itse meinasin nollata laittamalla käden taskuun liian aikaisin vikan löydön jälkeen. Jatkossa tarvii treenata palkkausalueelle siirtymisiä :p





Tulokseksi tuli siis 75 pistettä yhdellä virhepisteellä, 75/1. Yritetään päästä toistekin kokeeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti