lauantai 20. elokuuta 2011

Piirinmestiksissä


Helsingin Seudun Kennelpiirin piirinmestaruus ratkottiin Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksella. Koe oli KV-koe. Edustimme Espoon Koirakerhon joukkuetta. EVL:ssä tuomaroi Carina Savander-Ranne. Luokassa koiria oli 15 ja Sara oli toisiksi viimeisenä vuorossa. Paikalle oltiin tultu hyvissä ajoin, pari tuntia ennen paikallaanoloja. Paikallaanolojen jälkeen kaikki yksilöliikkeet suoritettiin kerralla eli Saralla oli hyvin aikaa odotella omaa vuoroaan. Sää oli kovin tuulinen, sihteerin telttakin lähti kertaalleen lentoon.


Paikallaan istuminen   9 ½


Hieman rauhaton.


Paikallaan makaaminen   9


Liikkuri kumarsi kunnolla jokainen koirakon kohdalla ja Sara seuraili sitä, josta johtuen hidas maahanmeno. Takaisin tullessa koira makasi lonkallaan ja ihan vinossa. Sivullenousu oli nopea.


---


Ruutu   10


Ihan jees.


Seuraaminen   9 ½


Pieni ynähdysäännähdys muutamassa liikkeellelähdössä.


Luoksetulo   7


Koira nousi istumaan minun kävellessä poispäin (?!). Pysähtymiset oli tuttuakin tutummat eli vähän pitkät.


Zeta   9


Järjestys: m-i-s. En tiedä, mistä piste meni, mutta koira seisoi ainakin vinossa.


Ohjattu nouto   0


Mun moka, virittelin koiraa ohjattuun ruutua kohti kävellessä ja Sara ymmärsi asian väärin... Merkille (punainen) se meni hyvin, mutta käskyllä lähtikin ruutua kohden. Uudella noutokäskyllä se hakeutui takaisin merkille ja siitä käskyllä kävi hakemassa oikean kapulan. Liikaa käskyjä. Suoritumiseen olen kuitenkin tyytyväinen :)


Metallihyppynouto   10


Taattua Sarpsaa!


Tunnari   9


Oiskohan piste mennyt liian rajusta kapuloiden haistelusta?


Kaukot   0


Kaukot nyt kusi. Järjestys oli s-i-m-i-s-m. Ennen kuin ehdin käskyttää s-i-vaihtoa, koira ehti melkein mennä maahan. Liikautin varmaan väärää kättä ja Sarahan lukee kauko-ohjausta aivan pienistäkin käden liikkeistä. Aiheuttanikohan se epävarmuutta ja m-i-vaihtoa koira ei sitten tehnyt ennen kuin vasta kolmannella käskyllä. Se nollasi liikkeen. Pisteitä olisi ehkä saatu, jos en olisi antanut niin monta käskyä ja antanut koiran olla vain maassa, mutta tämä nolla tehtiin harkitusti :p


---


Tulos: EVL2, 227 p. ja sijoitus 8/15. PM-kisassa sijoitus 6/?. EKK tuli sijalle 5./11.


Videolinkki yksilösuoritukseen.


Tuomari tykkäsi kovasti Saran tekemisestä ja harmitteli nollia. Harmillisia ne olikin! Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan kelpo suoritus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti