lauantai 6. elokuuta 2011

VALIO!


SARA sai tänään kolmannen EVL1-tuloksen ja sitä myöten yksi etappi on takana :) Kokeen järjesti AgiTokoDogs Sirkuskentällä. Tuomaroimassa oli Harri Laisi. Vettä satoi.


Ensin paikaanolot, sitten yksilöliikkeet sekoitetussa järjestyksessä kaikki yhdellä kertaa. Sara oli viimeinen koira viidestä koirakosta.


Paikallaan istuminen   10


Virittelin koiran makuuseen, kunnes ennen liikkeen alkamista ymmärsin kyseessä olevan istumisen... En muistanut asetella koiran etutassuja ja niitä se sitten itse asetteli paremmin.


Paikalla makaaminen   10


Maahan koira meni omalla käskyllään nopeasti. Aika pian se tipahti lonkalleen. Loppupuolella käänsi toisen etutassun alleen ja koiran taakse kävellessä oikaisi sen. Sivulle nousu oli ripeä.


---


Tunnari   10


Koira ei ollut huippuvireessä, mutta sen verran hyvässä kuitenkin että pystyi suorittamaan varmoin ottein tunnarin ensimmäisenä yksilöliikkeenä :p


Ruutu   10


Sas haki hyvin katseellaan sekä ruudun että merkin virittelyistä. Merkillemeno oli ok ja ruutuunjuoksukin hyvä. En kuullut liikkurin käskyä kutsua koira seuraamaan ja kerkesin kutsua juuri sen mukaan ennen liikkeen päättymistä.


Kaukot   9 ½


Järjestyksenä s-i-m-i-s-m. Se s-i-vaihto... Koira venytti itsenä niin pitkäksi seisomisessa, että s-i-vaihto oli mahdotonta tehdä aivan puhtaasti.


Seuraaminen 9 ½


Ihan kivaa seuraamista vesisateessa. Juoksussa taisi olla vähän väljästi.


Metallihyppynouto   10


Ei ole taidettu koskaan treenata metallinoutoa sateessa? Kapula tuntui aika liukkaalta kädessä. Sarppa kuitenkin hoiti homman :)


Luoksetulo   8 ½


Paras koepysähtyminen ikinä! Maahanmeno oli tutun pitkä enkä edelleenkään osaa käskyttää oikeassa kohdassa :p


Zeta   10


Järjestys tällä kertaa i-s-m. Hyvää työtä, himpan tais koira painaa seuruussa ja jäi seisomaan vinoon.


Ohjattu nouto   10


Siistii!


---


Tulos: EVL1, 310,5 p., KP ja sijoitus 1./5. sekä koulari TK4. Sarasta tuli siis (vielä toki vahvistamaton) valio!!!


Videot:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti