torstai 5. tammikuuta 2012

Aksailuja


Saran treeneissä oli vähän osanottajia paikalla, joten treenattiin Saijan kanssa nuorisoakin. SARA teki tekniikkatreeniä yksittäisillä esteillä tai muutaman esteen sarjoilla. Välistävedot sujui hyvin. Pimeään putkikulmaan koira haki kaukaakin. Kepeillä tehtiin vedättämistä, irtoamista sekä tiukkoja takaaleikkauksia. Koiran mennessä kepeille avokulmasta minun takaaleikatessa se tarvitsi vähän kehotuksia jatkaakseen. Puomilla Saija palkkasi Saraa alastulolla nameilla ja leluilla. Sinne se hakeutuikin hyvin minun jäädessä taakse.


RINNA kävi vuorollansa aika kuumana. Treenien jälkeen oli housuissakin palkeenkieli... Kepit Rin rytmitti hyvin, vaikka jättäydyinkin taakse, otin sivuittaisetäisyyttä, peruutin tai vedätin. Pysyin myös kävelemään vastaikkaiseen suuntaan koiran pujotellessa, juokseminen vastakkaiseen suuntaan oli liikaa. Vähennettiin nyt verkkoja kuuteen kappaleeseen eli neljä otettiin pois. Enemmän verkkoja poistaessa Rin ampui vain suoraan kuppipalkalle.


Välistävedot ja takaakierrot ei onnistuneet lainkaan putkien lähellä. Ne onnistui juuri ja juuri kaempana putkista. Puomilla koira hakeutui hyvin 2on2offiin. Tein ohijuoksuja ja taaksejättäytymisiä. Taaksejättäytyessä pidin kuitenkin tasaista liikettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti