perjantai 27. tammikuuta 2012

Purinalla


Koirat teki vuorotellen samoja juttuja.  • Hyppytekniikkana RINNA teki ensin perussarjaa. Otin omaa liikettä joka toistossa mukaan. Se ei näyttänyt koiraa häiritsevän, kun sillä oli kohde mihin suunnata. Luulen, että tämä on se ongelma. Rinnan tietäessä mihin ollaan menossa se keskittyy sinne pääsyyn eikä välitä mun liikkeestä niinkään. Katastrofi tulee, kun Rin keskittyy enemmän minuun kuin omaan työhönsä niissä tilanteissa, joissa se ei tiedä minne mennään. Tokikaan se ei kuitenkaan kestä vielä hirveää vedättämistä eikä tietystikään turhaa kiirehtimistä tai huitomista minulta... Lähdöt tehtiin takaakiertoina, vauhdista tai minun liikkuessa. Hyppyjen niputtamiseksi laitoin palkkapalloa eri rimojen alle. Sitten kokonaisena sarjana eli perussarjasta putken kautta vauhtikokoomisiin. Sarja sujui hyvin, vaikka toki se niputti hyppyjä yhteen. SARALLE samaa. Siltä ihan siistiä tekemistä, mutta ennen rengasta se otti muutaman pienen askeleen sihdatessaan renkaaseen. Lisäksi sekin niputti pari kertaa ennen putkea olleet hypyt yhteen loikkaan.


           • A-esteellä RINNALLE laitoin länget ennen nousua ja nyt saatiin hyviä suorituksia :) Tosin ensin piti vaan vähän naksutella länkien oikeaa suorittamistapaa, ei ylihyppynä vaan alta... Alastuloissa Rinnalla on hyvin vahvana 2on2off. En millään saanut huijattua sitä mukaan :) SARALLE samaa. Nyt sekään ei huijaantunut persjättöihin ja valssauksiin ilman suullista käskyä.

  • Puomilla SARA teki puomi-putki-erottelua ja hyvin tekikin! Ei montaa virhevalintaa tullut. RINNA teki puomille menoja putkesta vauhtia hakien ja hyppäsihän se taas ylösmenon. Laitoin länget siihenkin ja saatiin hyviä puomitoistoja.

  • Keinulla SARAKIN sai tehdä päähänjuoksuja leikkeleen voimin. Paremmalta näytti kuin Saran normaalilla tyylillä. RINNAN kaikki toistot toimi hyvin, myös ne joissa leikkelettä ei ollut.

  • Molempien kanssa treenattiin myös päällejuoksua. SARAN kanssa toimi hyvin, RINNAN kanssa jouduttiin vähän enempi vääntämään. Rakennettiin ohjauskuvio palasista ja saatiin lopulta toimimaan.


           • RINNA teki myös keppejä. Koitin häivyttää verkkoja, mutta edelleen ollaa kuudessa verkonpalassa... Kertaalleen saatiin verkkoja jo melkein vähemmäksi eli lähellä ollaan läpimurtoa :D Pelasin kuudella verkonpalalla laittamalla niitä eri kohtiin keppejä ja siten toimi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti