keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pikkutokoja

Aamulla lähikentällä. RINNALLE noutoja. Ensin noutoa maalin kiertojen kautta. Vauhtia riitti hyvin. Sitten pitkän matkan noutoja, joissa vapautin vauhdista koiran tuodessa kapulaa. Sitten vielä yhden tunnarin etsintää ja tässäkin vauhdista vapautus. Näissä Rin joutui tovin etsimään kapulaa ja tuontivauhti oli hitaampaa laukkaa. Kerran koira tipautti ravillekin. Sen jätin palkkaamatta.

SARA työsti ensin seuraamista. Oli nyt tarkempaa. Kerran koira äännähti askeleissa taakse päin. Siitä huomautus eikä ääntä enää päässyt. Sitten tehtiin liikkeestä maahanmenoja uudella tekniikalla. Ei huonoa :) Lisäksi tehtiin myös seisomisia ja istumisia. Seisomiset oli suoria. Kaukoista toisteltiin uudenlaisia vaihtoja. M-s toimii nyt noin 10 metriin asti, orava-asennot toimii muutamasta metristä. Kauempaa koira tarttee enempi apuja.

Lopuksi RINNALLE vielä ketjutuksena BH:n jäävät ja luoksetulo. Seuruut tein pidempinä ja kiemuraisina. Rinna oli hyvin mukana. Eteentuloon koira vinoutui. Pitää työstää suoraa asentoa erikseen. 

---

Olohuonetreeneissä SARA on lähinnä keskittynyt uusiin kaukoihin. S-i onnistuu hienosti oravana :) M-i ei onnistu niin hyvin, mutta toisaalta entisenlainen vaihto oli ihan ok. M-s koira lyhentää hyvin itseään. RINNANKIN kaukoihin otin mukaan m-s-vaihtoon asennon lyhentämisen. Rimppanen ymmärsi asian heti ensimmäisellä kerralla. Sillähän onkin naksuteltu pienestä pitäen. Välillä vaan koira oli jo liian nopeakin ja naksauttelin vahingossa koiran seisomisen sijasta istumaan, mutta onneksi se saatiin korjattua. Toistoja vaan lisää Rinnallekin näihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti