maanantai 6. elokuuta 2012

Rinnan maanantai

Ensin RINNALLA oli aksaa.Radalla ei päästy ysiestettä pidemmälle. Kaikki aika kului 3.-5. esteillä. En osaa valssata oikeaan aikaan ja ohjaus oli myöhässä. Lisäksi tarviin enemmän auktoriteettia Rinnan kanssa :p

---

Aksan jälkeen oli Nina Mantereen tokokoulutus. Ryhmäpaikkamakuussa jäin näkyville ja Rin meni kahteen kertaan lonkalleen ja kaksi kertaa korjasin sen. Vielä ei maahanasento ole koiralla vielä niin vahva, että se korjaisi asennon pelkästä käskystä olohuoneen ulkopuolella.

Yksilövuorolla katsastettiin ensin hyppynoutoa, jossa ongelmana on liiallinen esteen ja kapulan kyttääminen. Nyt ei saatu pahaa kyttäämistä koirasta irti, mutta jatkossa ohjeeksi vain hallinnan lisääminen. Toisena liikkeenä tehtiin tunnaria. Siinä palautusvauhti saisi olla mielestäni nopeampi ja olen vähän miettinyt miten pystyn tasapainottelemaan vauhdin ja nenätyön kanssa. Tehtiin näytiksi yksi tunnari ja siinä Rin toi kapulan hyvällä vauhdilla. Ehkä kokemuksen myötä vauhtiakin on tullut lisää. Kapulan pureskelukin on jäänyt pois. Mennessään Rin jälleen räjäytti kapulat, mutta silti se kykenee tekemään hyvin nenätyönsä. Jatkossa voisi puuttua tuohon kapuloiden räjäyttelyyn. Nyt en vielä uskalla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti