perjantai 10. elokuuta 2012

Talissa

Sovittiin treenit Wilman ja Hannan kanssan Taliin. SARA paineistui jo jälleen, kun huomasi minne oltiin menossa. Paikan päällä se oli jo aika paineessa, ihan tärisyttikin. Siinä hengaillessa se kuitenkin tasaantui ja viimeisetkin paineistumiset lähti, kun aloitettiin treeni. Sara teki BH-kaavion ja loppuun vielä eteenmenon kisanomaisesti. Hyvää oli eteenmenoa myöten. 

Sitten kumpikin koira Wilman autoon ja ammuttiin muille. Autosta koiria ottaessa Sara oli jälleen paineissa, mutta palautui heti, kun kentälle pääsi. Otettiin vielä A-noutoa kisaesteellä. Ensin muistutuksena pari menoa pallon ollessa ihan esteen juurella, sitten pari kertaa tunnarikapula suussa ja lopulta oikea kapulakin. Hyvin sujuu.

RINNA aloitti häirityllä paikallaanmakuulla. Wilma häiriköi kapulan ja pallon kanssa. Rinna pysyy kyllä, mutta onhan se aika vilkkaan näköinen. Sitten haukuttamista. Rinna alkaa jo pian haukkumaan ja haukkuu useammankin kerran. Vielä toki kaikkea pitää vahvistaa, mutta pitäsi myös alkaa miettimään miten lähteä viemään tätä eteenpäin. Otettiin myös patoamista ensin namialustan kanssa, sitten lelun. Lelu kantanee jatkossa paremmin, mutta nyt koirasta huomasi, että se yllättyi lelusta. Lopuksi vielä perusasennossa katsekontaktia häirittynä. Jokusen kerran piti huomauttaa, mutta aikas hyvin se osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti