keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tottikset

Sovittiin treenit Wilman kanssa Taliin. SARA paineistui jo matkalla, kun huomasi minne ollaan menossa. Ammuttiin silti. Sara sai olla autossa ampumisten ajan. Se oli paineessa, kun otin sen autosta treenikentälle tekemään, mutta tehdessä se jälleen rentoutui. Tehtiin Saran kanssa BH-kaavio uusin säännöin eli seuraaminen ja jäävät. Hyvin se teki. Rusakon juostessa ohi kontakti tippui ja seuruupaikka väljähti hetkeksi, mutta ennen kuin ehdin huomauttaakaan, niin koira korjasi itse takaisin asemiin.

Sitten koira taas autoon ja lisää ampumista. Jälleen Sara oli paineessa autosta otettaessa, mutta tekemisellä rentoutui. Tehtiin esteitä. Hyppynoutoa 70-senttisellä hypyllä ja A-noutoa loivalla esteellä. Hyvin sujui. Jyrkän A:n juurella laitoin ensin palloa, sitten tehtiiin ilman palloakin ja nekin koiran onnistui tehdä siististi. Jatketaan kuitenkin edelleen palkan paikalla vahvistusta.

RINNA oli aidassa kiinni ampumisten ajan. Ekat kahdeksan laukausta ammuttiin kauempana, toiset kahdeksan 5-10 metrin päässä koirasta. Eikä koiran korvakaan värähtänyt. Hyppynoutoa tehtiin 70-senttisellä hypyllä. Rin kyttäsi estettä ja kun siihen vielä yhdistettiin kapulan heitto niin meno oli kamalannäköistä. Tehtiinkin sitten vain paluuhyppyjä, joissa laitoin kapulan koiran suuhun. Loivimmalla A:llakin tehtiin noutoa. Näissäkään en heittänyt kapulaa vaan vein sen valmiiksi. Hyvin meni. Rinna teki BH:n jäävät. Jäävät oli hyvät, mutta seuraaminen oli kamalaa. Sitten vielä BH-makuu. Siinä ei ihmeitä. Lopuksi työstettiin patoamista. Tarviis opetella hyödyntämään sitä paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti