tiistai 31. heinäkuuta 2012

Purinat

RINNAN ryhmäaksa jatkui maanantaina kesätauon jälkeen. Ohjelmassa oli taidon tarkistus. Olin nukkunut päikkärit ennen lähtöä enkä ollut yhtään tarpeeksi jämäkkänä Rinnan kanssa. Siitä sainkin kuulla kouluttajilta :p Alku oli vaikea. Rinnan jarrut vaan ei ole kunnossa. Kolmoselle viennissä se suoritti jatkuvasti kympin väärin päin. Ne jarrut pitäisi treenata kuntoon. Kepit ei edelleenkään toimi yhdistettynä rataan. Pelkän renkaankin takaa virettä oli liikaa eikä pujottelu onnistunut. Rinna hakee kyllä hienosti ekaan väliin, mutta sitten jossain muussa kohtaa rytmittää väärin. Keinu mun oli tarkoitus tehdä ensin yksistään muistutuksena. No en tehnyt vaan otin sen suoraan radalla. Lentokeinuhan siitä tuli. Rinnaa ei onneksi lentokeinut haitanneet vaan seuraavat suoritukset oli hyviä. 


Kuudelletoista ohjatessa käytettiin  pakkovalssia. En ole koskaan ennen tehnyt pakkovalssia muualla kuin hyppyesteillä enkä osannut soveltaa! Nämä mulle treeniin. Putkista Rinna ei tällä kertaa pinkonutkaan suoraan eteenpäin vaan kääntyi heti putken jälkeen minua kohden. Toivottavasti se tekee näin jatkossakin.


---


Aksavuoron jälkeen oli tokovuoron vuoro. Ensin paikkamakuurivi, johon otin SARAN makaamaan. Se oli tosi hyvässä mielentilassa! Makasi rauhallisesti myös minun ollessa piilossa. Palkkailin välillä.


RINNA teki paikkamakuun BH-koemaisesti. Hyvin se makasi. Lonkallaanhan se oli, mutta tässä sallin sen. Sitten otin seuraamista hihnassa. Oli samanlaista kuin ilman hihnaakin. Tehtiin myös BH:n jäävät ja luoksetulo. Hyvin sujui nekin.


SARA teki maahanmenoja. Luoksetulon maahanmenoja treenattiin apparin palkatessa nameilla takaa. Maahanmenot oli semihyviä, eli ei mitään parhaita, muttei ihan huonojakaan. Saran uusi maahanmenotyyli seuruussa alkaa valmistumaan. Nyt se onnistuu jo hitaassa seuruussa pelkällä käskyllä. Uusi käsky on "Kurr" :p Kaukoissa istumisissa on vielä tekemistä. M-s-vaihto toimii jo ilman kosketusalustaa, mutta vaatii vielä multa kyykistelyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti