sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kisaamassa


Kyllä taas aamulla vähäunisena ja vähän pahoinvoivana (:p) mietin miksi pitää itseään kiusata agilitykisoilla? Itse asiassa yleensä en edes kisatilanteesta nauti, sen jälkeen vaan on niin hyvä fiilis, että ilmoitan meidät uusiin kisoihin. Niin tälläkin kertaa vaikkei nollilla tänäänkään juhlittu. Tällä kertaa poikkeuksena mulla oli myöskin kivaa radallakin, jännitys ei nyt pilannut niitä hetkiä. No mutta siis kisat oli HSKH:n järjestämät. Paikkana Purina ja tuomarina Seppo Savikko.



Hyppyradalla kolmosesteen jälkeen tuli pientä kaarrosta, mutta muuten meno oli sujuvaa. Tulokseksi saatiin kuitenkin vitonen, kun muurilla tipahti palikka. Takaaleikkasin muurilla ja sen seurauksena koira kääntyi ilmassa ja palikka putosi. Tulokseksi siis rv 5, av -10,69 ja sijoitus 11./27. Aika oli nopeimmasta päästä.



Agilityradalla en aikeistani huolimatta vekannut ennen pituusestettä, mutta siitä huolimatta sain koiran hyvin käännettyä oikeaan putkipäähän. Muurilla mun rintamasuunta jäi liian pitkään osoittamaan eteenpäin ja koira kiersi muurin hypättyä muurin ja hyppäsi sen uudestaan :p Siitä siis HYL. Jatkettiin matkaa aina A:lle asti, jossa koira varasti kontaktilta. Käskin koiran uudestaan kontaktille ja poistuttiin kentältä.


---


Kotimatkalla poikettiin pienesti tokoilemaan Sirkuskentälle Terhin ja Mervin seuraan. Saralle otettiin ensin ruutua (merkiltä vasempaan). Häiriönä oli näyttelytreenit merkin ja ruudun välissä. Se oli liikaa Sarpsalle eikä se lähtenyt rinkiä juoksevien ihmisten ja koirien välistä ruutuun. Häiriöiden poistuttua ruutukin löytyi. Se tarjosi hyvinkin nauhojen sisällä olevaa paikkaa, mutta vasemmasta laidasta, ei keskeltä... Palkkasi nyt kuitenkin. Sitten ohjattua noutoa liikkurin kera. Lähtöpaikkana oli ruudussa käytetty merkki. Vasenta kapulaa noudettiin, ruudun suuntaan siis, lisäksi samassa suunnassa oli ylimääräinen merkkikin. Lisähäiriönä vielä liikkurin viedessä kapuloita samaan aikaan takana käveli sauvakävelypariskunta. Sarppa ei hämääntynyt mistään vaan toi toivotun kapulan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti