sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Ihanakamala aksa
SARA on kisannut muutamassa aksakisassa. Tuloksilla ei ole juhlittu, mutta fiilis kisoissa on ollut pääasiassa hyvä. Huonojakin hetkiä on mahtunut, mutta pääasiassa kuitenkin niitä hyviä. Tiheämpi kisaputki on tuonut mulle varmuutta kisaradoilla käyttäytymiseen. Olen useimmiten osannut hylkäyksen jälkeen jatkaa ohjaamista eikä meno ole enää niin usein kaatunut virheeseen.

Ekana kisattiin aksaa Anne Saviojan radoilla Tuusulan Kennelkerhon kisoissa 18.9. kahden agiradan verran. Ekalta radalta tuli kymppi kahdesta rimasta (olin tiellä) ja toisella hyl, kun työnsin koiran A-putki-erottelussa putkeen.

Toisen kerran juostiin aksaratoja KKK:n kisoissa 25.9., joissa tuomarina toimi Tomas Berglund. Ekalla radalla oli tosi hyvä fiilis, joka hyllytyksestä huolimatta jatkui radan loppuun asti. Toinen rata meni jo heti rataantutustumisessa pieleen, kun tutustumisen jälkeen jäi päällimmäiseksi se, etten muista rataa :p No en sitten muistanutkaan enkä saanut koottua hyllyn jälkeen itseäni. Sattuu näitä huonouksia vielä sekaan.

Kolmas kerta kisattiin jälleen Kirkkisellä Lohjan Kirsujen kisoissa 2.10. Henri Luomala oli tehnyt minulle vaikeita ratoja. Löysin radoista vaikka kuinka monta hyllytyskohtaa, mutta onnistuin kuitenkin välttämään niistä suurimman osan. En kuitenkaan kaikkia, joten molemmista radoista hyllyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti