torstai 31. toukokuuta 2012

Aksaa, aksaa


SARAN treeneissä oli kepeä tunnelma.







Ekalla radalla neloselle sopi paremmin jaakotus. Valssaamalla koiralle ei saanut niin suoria linjoja. Kymppiputkeen vienti toimi hyvin poispäinkäännöllä. Vaikka nyt poispäinkääntö toimikin hyvin, niin pitäisi Sarallekin opettaa se kunnolla.



Toisella radalla ekan putken oikeaan päähän vienti oli haasteellista. Kokeilin valssata ennen putkea. Koira meni kyllä oikeaan päähän, mutta olin helposti koiran tiellä. Parhaiten toimi vekkaus ykkös- ja kakkoshypyn välillä. Lopun leijeröinti onnistui hyvin.



Karo kokeili RINNAN kanssa menoa jälkimmäisellä radalla. Rinnaa ensin mietitty mennäkö vaiko ei, mutta sitten kun se tajusi pääsevänsä tekemään aksaa, niin se ei ollut yhtään vieraskorea. Leijeröintiä sen kanssa ei ole koskaan tehty, mutta se sujui kuin vanhalta tekijältä!



Ennen isompien aksavuoroa oltiin treenattu Saijan kanssa nuorison kanssa. Rinna teki keppejä. Verkkoja oli nyt vähimmillään neljä. Keinua tehtiin ensin yksistään ja sitten yhdistettynä muutamaan esteeseen. Hyvin sujuu. Putken ja hypyn kanssa treenattiin jarrusuhinaa. Lisäksi putkijarrutteluakin muisteltiin. Jarrut tarvii vielä tehosteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti