tiistai 22. toukokuuta 2012

Ei edes toivotonta!


RINNAN aksassa oli vuorossa ryhmänsisäisen cupin eka kerta uudella kokoonpanolla. Eka startti on tuttuun tapaan kaoottinen. Koira teki esteitä miten päin vain, se teki myös ylimääräisiäkin esteitä. Lisäksi rimoja tippui. Toisessa startissa meillä oli jopa yhteistyötä! Muutama rima tippui. Näissä tein äkkiliikkeen ja Rinna on aika armoton sellaisissa. Tällä tuloksella ei oltu edes vikoja!---


Aksan jälkeen oli taas tokovuoro. SARALLE työstettiin luoksetulon maahanpysäytystä Riitan opeilla. Jokainen toisto oli samanlainen eli parannusta ei tapahtunut. Jatketaan kuitenkin tällä vielä. Sitten katsastettiin zetan asentojen suoruutta. Kokeilin etupalkkaa, muttei siitä ollut mainittavaa apua. Tyydyn siis tekemään ylävartalolla pienen liikkeen. Näin saatiin hienoja suoria asentoja. Nyt avun vielä huomaa, pitää jatkossa häivyttää.


Paikallaanoloista tehtiin molemmat. Luulen, että Saralle paikallaanolot on tylsiä, mutta sillä on myös liian suuri odotusarvo palkkaa kohtaan. Pitää pienentää sitä. Tehtin ensin makuu. Viluilin koiraa koko ajan piilosta ja ramppasin vähän väliä kokonaan näkyvillekin. Makuu oli ok. Istumisessa sama. Viereistä koiraa toruttiin sen mennessä maahan. Sara ahdistui tästä ja meni maahan sykerölle. Nostin koiran ylös. Loppuaika meni hyvin.


RINNA treenaili kontaktinpitoa perusasennossa häiriössä. Alkuun kokeilin hihnapakotetta, mutta totesin Rinnalle riittävän hyvin pelkän suullisen torun. Häiriönä oli treenaava koira, leikkivä koira, lentävät lelut, äänet jne. Aluksi jouduin huomauttamaan kontaktin katkeamisesta useammin, lopussa harvemmin. Rin alkaa ymmärtämään. Seuruussakin se piti hyvin kontaktia, jopa liikkeellelähdöissä, joissa kontakti helposti katkeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti