tiistai 28. toukokuuta 2013

Agii & tokoo

RINNAN aksassa oli putki-kontaktierotteluja


A:lle koira oli vaikea saada. Se oli toistuvasti putkessa. A:lle koiran onnistui saamaan vasta, kun laittoi koiran A:n eteen. Puomilla koira erotteli kontaktin ja putken hyvin toisistaan. Neloshyppy oli mulle vaikea ohjattava. Mun ohjauskuviovalikoimaan kun ei kuulu tähän sopivaa ohjauskuviota :p Poispäinkäännöllä tämä sujui auttavasti. Pimeisiin putkikulmiin (7. & 13.) Rinna oli yllättävän vaikea saada. Oletin sen vaan putkihulluna hakevan putkeen enkä ohjannut kunnossa ja koirahan kääntyi putken suulta pois! Ei pidä pitää mitään itsestään selvyytenä.

Rimat oli medinä.

---

HAU:n tokoissa SARA oli paikallaanoloissa. Ensin oli istuminen, sitten makuu, olin molemmissa näkyvissä. Sara oli hyvin. Vieressä oli haukkuva koira, se ei Saraa haitannut. Sitten Sara teki tunnarin kahteen kertaan. Ekana tehtiin normaalina, toisessa oikea oli piilossa. Kummassakin koira suoriutui hyvin ja kohteli kapuloita hyvin myös jälkimmäisessä, jossa koira joutui tovin etsimään. Kaukoja tehtiin jalkapuulla toisen apparin tuijotellessa koiraa. Sara teki hyvin. Tehtiin vielä niin, että kaksi ihmistä oli koiran edustalla kyykyssä. Edelleen koira teki hyvin.

Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin siivekkeen kierroilla. Molemmat oli ok. Sitten tehtiin väliin pysäytyksiä luoksetulona. Ei ollut niin hyviä kuin kierroilla. Loppuun vielä parit kierroilla. Hyviä pysäytyksiä pitää alkaa nyt tosissaan siirtämään luoksetuloon. Seuraamisessa Saralla oli liian kivaa. Sillä oli liika korkea vire, mutta siitä huolimatta ääniä ei kuitenkaan päässyt. Pitää pohtia rauhallisempaa palkkaustyyliä ja palata ihan perusasioihin, kuten esimerkiksi oikeassa paikassa oleviin perusasentoihin.

RINNA demosi iskunoutoa kilosella. Sitten se teki seuraamista. Viime aikoina on Rinnan intoa kasvatettua seuruuta kohtaan ja tekniikka on siinä kärsinyt. Nyt siistittiin sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti