keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tuplana tokoa

SARA tokoili lyhyesti Myytin bortsujen seassa Heurekan nurtseilla. Marko liikkuroi ruutua, ohjattua noutoa ja tunnaria. Ruudussa oli valmiina kosketusalusta ja Sara löysi sen hyvin. Ohjatussa palkkasin vauhdista. Tunnaria tehtiin siten, että oikea oli piilotettuna lehtien alle. Ekalla yrittämällä Sas ehti maistella väärää ennen oikean löytymistä. Tehtiin perään vielä toinen samanlainen ja nyt koira ei maistellut vääriä.

Sitten siirtymä Malminkartanon nurtseille, jossa jatkettiin treenejä Tiinan ja Hannan kanssa. RINNA teki ruutua. Lähetin koiraa ruutuun ja Hanna heitti palloa koiran ollessa lähellä ruutua. Vauhdikkaita oli menot. Lähdöissä koirasta tulee edelleen helposti kyttäävä. Sille pitäisi tehdä jotain. Luoksetulon stoppia tehtiin juoksuttamalla koiraa Hannan ja minun väliä. Ensin annoin käskyn lisäksi apuja, sitten pelkällä käskyllä. Sujui niinkin. Tunnari tehtiin juuri käytetyillä kapuloilla (ei minun hajuisia, mutta toisten ihmisten ja koirien). Se oli Rinnalle liian vaikea. Koira alkoi tuomaan kaikkia kapuloita. Vaihdettiin kapulat puhtaisiin ja nyt Rinnakin onnistui.

Loppuun otettiin paikallaanolojen jätöt, ensin istuminen, sitten makuu. Kumpikin oli ok. Tehtiin myös perusasentoja ja seuraamista tarjoamisen ja naksuttelun kautta. Näitä kannattaisi tehdä useamminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti