maanantai 26. lokakuuta 2009

Välistävetoja ja kääntö ohjaajaan päin


Agitreenit sujui tänään kerrassaan loistavasti. Saralla oli toki intoa vähän liikaakin, mutta se oli mukavan hyvin kuulolla. Ohjelmassa oli pari rataa (kaikki hypyt 50-senttisiä ja pöytä maxikokoinen) ja itsenäistä opiskelua. Ekan radan teemana oli välistäveto. Ensin pelkkää välistävetoa. Ohjasin ensin välistävedon kääntämällä selän seuraavalle estelle, sitten rintamasuunnan pysyessä kohti estettä. Molemmilla tavoin toimi hyvin. Sitten välistävedot mukaan rataan ja edelleen sujui hyvin :) Sar irtoaa hyvin ja kääntyy pikkusievästi.



Toisella radalla tehtiin ohjaajaan päin kääntymisiä. Ekalla kierroksella käskytin "Täällä". Kääntyyhän se, mutta saisi kääntyä terävämmin. Seuraavaksi formulateeman merkeissä kokeiluun otettiin "Kimi" ;) Sillä koiruus kääntyi terävämmin, mutta oiskohan kuitenkin kivempi käskynä vaikkapa "Kii(kii)" tai "Kiri"? Toisaalta tuohan lukee eleitä hyvin, joten aika sama kait on mitä sille sanoo ;) Putkella tehtiin takaaleikkaus, joka jäi aina viime tippaan. Ekalla kertaa juostiin pöydälle liian lujaa ja Sa tuli yli, seuraavilla muistin hiljentää.



Itsenäisesti:



  • Keppejä sekä täytenä sarjana että puolikkaina. Molemmissa verkot oli toispuoleisti mukana.

  • Kontakteja puomilla ja A:lla. Nyt nostin Saran alkuun kontaktien yläpuolelle. Näin vauhtia ei ollut liikaa ja koira pysähtyi hyvin 2on2offiin. Selvästi se keskittyy paremmin itse tekemiseen, kun nameja ei ole suoraan tarjolla. Hidastuskäsky ("Slow") alkanee pikkuhiljaa toimimaan. Sitä onkin treenailtu pyöräillessä. Itseksemme A:ta tehdessä Sa kääntyy herkästi kontaktilla minuun päin ja on sitten liian sivussa. Satun palkatessa Sarpsaa ongelmaa ei ollut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti