lauantai 5. helmikuuta 2011

Kakkoset korkattu!


Korkattiin SARAN kanssa kakkosluokka oman seuran kisoissa Purinalla. Kaikilla kolmella radalla tuomaroi Kari Jalonen. Pakkanen oli nollilla.


Hyppyrata C:



Otin liikaa koiraa haltuun 4. hypyllä, sillä pelkäsin sen menevän putkeen, mutta koira kuunteli ohjausta hyvin ja tuli hypyn ohi. Siitä kaksi kieltoa. Ennen keppejä otin koiran taas liian hyvin haltuun (kun epäilin sen menevän putkeen) ja keppejä edeltävä este kaatui. Vielä kun 17. hypyn rima tippui huonosta hyppykulmasta johtuen, niin tulokseksi saatiin 20 (av -4,31, rv 20) ja sijoitus oli 17./29.


Video.


Agirata B:



En hitto vie pysäyttänyt koiraa kontakteille vaan vapautin sen kontakteilta lennosta. Se kostautui, sillä olin ajatellut ehtiväni blokkaamaan omalla liikkeelläni väärän putkipään keinun jälkeen, mutta sitä en tokikaan sitten ehtinyt. Tulokseksi siis HYL. Pari rimaakin tippui. Kolmas rima tippui huonon hyppykulman takia (oma sijaintini olisi voinut olla toinen). Samoin 11. esteellä tippui rima, kun käskytin koiraa riman päällä...


Video.


Agirata A:



Ennen vikaa rataa päätin keskittyä ohjaamiseen paremmin ja ohjata rauhallisemmin, hallitummin. Se kannatti! Tuloksena -10,46 (etenemä 4,23 m/s) ja sijoitus 1./27. Eka LUVA kakkosista!


Video.


Mun pitäsi aina muistaa ohjata rauhallisesti hätiköimättä. Mihinkään ei oo kiire. Lisäksi täytyisi oppia pitämään pää kylmänä virheen jälkeen. Kun mahdollisuudet nollaan häviää, en enää keskity ohjaamiseen. Reilumpaa se ois koirallekin. Ehdottomasti myös Saran kanssa pitää treenata hyppytekniikka kuntoon sekä ottaa erilaisia hyppykulmia (esim. ekan radan 17. ja toisen 3. este).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti