torstai 5. syyskuuta 2013

Käyntiä

Koirat kävi Petra Snellman-Niemenpalon käsittelyssä Aistissa. SARALLA oli vähän lihasjähmeyttä oikealla puolen, ei muuta. Tokovika.

RINNALLA oli Rinnan perusjumit. Ranka oli joustava ja lihaksetkin joustavammat kuin ennen. Laseria laitettiin pitkiin selkälihaksiin.


Painot: SARA 15,2 kg, RINNA 15,9 kg.

---

Eilen tehtiin lenkillä esineruutua. Talloin alueen (n. 15 x 50 m) niitylle. Alkupuolisko ruudusta oli leikattua niittyä, loppupuolisko korkeaa puskaa. Laitoin kankaisen kännykkäkotelon alueen takaosaan. Oli vaikea. Ensin RINNA. Se etsi ja etsi, muttei löytänyt ja koira alkoi syömään heinää. Koira vaihtoon ja SARA tilalle. Se sain ensin yrittää itse ja sitten aloin kävelemään kohti esinettä ja siten Sara sen löysi. Sitten RINNA uusiksi. Nyt homma hoitui. SARALLE vielä lopuksi sama. Vaikka esine oli samassa paikassa, niin Sara ei sitä löytänyt ennen kuin kävin näyttämässä sitä...

Lisäksi RINNA teki vielä janatreeniä. Purkit laitoin joko janan ja jäljen risteämään tai purkki oli pian jäljen nostamisen jälkeen. Jäljet nousi vasempaan. Janat oli n. 15, 25, 10 ja 15 m. Sekä janat että jäljen nostot oli hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti