tiistai 1. huhtikuuta 2014

Yhtä Saraa (melkein) koko viikonloppu

Lauantaina SARALLA oli kaksi koetta HSKH:n järjestäminä Vuokkosilla. Aamun kokeessa oli tuomarina Kaisa Poutanen. Sara oli ekana suorittajana.

Paikallaan istuminen   10
Hyvä!

Paikallaan makaaminen   10
Koira valahti lonkalleen heti jätössä. Sivullenousuun otin käsikosketusavun mukaan. Ei toiminut nyt kokeessa, Sara nousi hitaammin ja asento jäi vajaaksi. Tuomari ei tainnut huomata.


Luoksetulo   5
Pitkät on pysäytykset :/

Kaukot   9
Koira oli skarppina! Mutta olisihan se voinut tehdä nopsemmat vaihdot ja etenkin sivullenousun :p

Ruutu   10
Tosi hyvä!

Seuraaminen   8
Armeliaat pisteet virheisiin nähden. Vasempaan käännöksessä juosussa koira taas kiersi minut ja jouduin antamaan lisäkäskyä saadakseni sen takaisin oikeaan kohtaan. Myös lisäkäskyä jouduin käyttämään askeleissa vasempaan koiran jäätyä seisomaan mun taakse... Seuraaminen oli tiivistä ja muutama äänikin pääsi.



Zeta   10
Suorat asennot! Vielä napakkuutta asentoihin lisää ja seuruuta paremmaksi.

Ohjattu noutaminen   8 ½
Koira ei löytänyt suoraviivaisesti kapulalle, ehkä siksi vino luovutusasentokin?

Metallihyppynouto   10
:)

Tunnari   9
Sas töni taas kapuloita kuonollaan.

Tulos: EVL1, 282,5 p. ja sijoitus 2./10.

Välissä käytiin kotona päikkäreillä ja sitten uudestaan. Illan kokeessa tuomari oli Harri Laisi. Kaikki yksilöliikkeet tehtiin kerralla.

Paikallaan istuminen   10
Jälleen hyvä!

Paikallaan makaaminen   9
Muuten hyvä, asentokin pysyi, mutta sivulle nousuun toinenkin käsky.



Tunnari   10
Sama kuin aamulla.


Zeta   9 ½
Nyt ei ollut ihan suorat asennotkaan.

Ohjattu noutaminen   10
Parempi kuin aiempi!

Seuraaminen   8 ½
Jälleen Sara koitti kiertää mua ympäri vasempaan käännöksissä. Nyt tiedostin tämän ja osasin estää sen. Aamuiseen tapaan painoi ja muutama äännähdys.

Metallihyppynouto   10
:)

Luoksetulo   8
Ne valuvat pysäytykset.

Kaukot   8 ½
Tulipa lipsuja! Tuli eteenpäin sekä m-s- että s-i-vaihdoissa.

Ruutu   10
Ei ihan suoraan eikä perälle asti ruutuun, seinä kun oli vastassa.

Tulos: EVL1, 298 p. + KP ja sijoitus 2./10.

Pitihän sekin kokeilla, kaksi koetta samana päivänä ;) Vaikka ekassa kokeessa pisteet olikin huonommat, niin fiilis kehässä oli siinä parempi. Ne mitä nyt treeneissä on työstetty tuntui toimivan kokeessakin. Illemmassa kokeessa koira palasi vähän entisiin tapoihinsa. Liikkeiden väleissäkin koira oli paremmin mukana ekassa, mutta ei se kovin pahantuntuinen kuitenkaan ollut toisessakaan suorituksessa.

---

Sunnuntaina aamusta otettiin haun ilmaisuja Viilarin kentällä. RINNA sai haukkua kuudesti maalimiehille. Se aloittaa haukun hyvin, mutta haukkuminen on edelleen kysyvää ja katkonaista. Tutummalle maalimiehelle haukku oli helpompaa kuin vieraalle. Pitää edelleen hakea sitä oikeaa palkkaa (ruoka/lelu). Nyt palkkana oli ruokapurkit. Koiran hallinta tuntui helpommalta kuin aiemmin.

Iltapäivästä SARALLA oli kolme starttia Kirkkiksellä kisoissa Johanna Nybergin radoilla. Ekalla radalla ohjasin ihan lahnana ja rata päättyi hyllyyn jo heti alussa. Toiselle radalle sain heräteltyä itseni ja asenne oli parempi. Ohjasin kuitenkin väärän radan ja tästäkin siis hyl. Ihmettelinkin radalla miksen ohjannut niin rataantutustumisessa :p 


Kolmannella radalla sain edelleen pidettyä asenteen, mutta kaksi rimaa tuli alas ja tulokseksi kymppi sijoituksella 28./61. Aika oli -5,77 ja etenemä 4,44 m/s. Ei ollakaan ihan niin hitaita kuin olen kuvitellut, sillä ilman rimoja aika olisi riittänyt kolmanteen sijaan. Mutta mitenkäs saisin oman asenteen heti oikeaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti