torstai 23. kesäkuuta 2022

Kesälook

Hörökorvat <3

Itse tein ja säästin :D

Hännän alla piilossa <3

Aussiet sai kesätukat. Rinna on parina kesä jo ajeltukin. Se alkaa kutisemaan helposti uimareissujen lomassa tukan kanssa. Lyhyellä tukalla ei ongelmia ole. Dot ajeltiin nyt ensimmäistä kertaa. Sillä on edelleen ihon kuivuudesta johtuvaa ihottumaa, joka paljastui karvan alta laajemmaksi kuin päällepäin näkyi. Toivon mukaan tukan lyhennys auttaa kuivaan ihoon. Ainakin aineiden kuvittelisi menevän paremmin kohteeseensa.

Rinna on vanhentunut. Saran poismenon jälkeen tuntuu  että koira vanheni silmissä, mutta todellisuus taitaa olla sitä, että siihen itse kiinnittää vaan nyt enemmän huomiota. Rinnallakin alkaa kuulo huononemaan. Kuurous yhdistettynä omaa etuaan tavoittelemaan koiraan ei ole helppo yhdistelmä :D Onneksi Rinna on paljon rauhoittunut siitä mitä se joskus oli.


Dotista on tullut viime aikoina reagoivampi. Syyksi luulen laumaasa tapahtuneet muutokset, Saran poismenon ja Iken kasvu. Dot rähisee lenkeillä vieraille koirille herkemmin ja on muutenkin hermostuneemman oloinen. Toivottavasti ajan kuluessa se taantuu ennalleen. Entiset tukitoimet on jouduttu ottamaan takaisin käyttöön. Esimerkiksi kerron koiralle ajoissa vasraantulevasta koirasta, jolloin Dot bongaa sen aiemmin eikä reaktiot ole niin isoja. Ahtaammissa paikoissa mennään ihan koko ajan koiraa syötellen, ollaan palattu ihan ruoalla imuttamiseen ohituksissa. 

Koirat kävi viime viikolla fyssarilla. Rinna ja Dot oli aika ok kokonaisuudessaan. Ike sai käsittelyharjoituksen. Se on kaikin puolin vielä ihan keskenkasvuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti