tiistai 29. maaliskuuta 2011

Rataa


Agitettiin Sorttikoirahallilla RINNAN kanssa Inkan & koirien kera. Melkeinpä ensikertaa tehtiin ratatreeniä Rinnan kanssa. Se sujui helpommin kuin odotinkaan!Rataa tehtiin ensin pätkissä ja sitten kokonaisena. Toiseen putkeen penneä oli ensin vaikea saada oikeeseen päähän. Takaaleikkaus 3. esteen takana ei riittänyt. Oman vauhdin hidastaminen ja taakse jättäytyminen kuitenkin toimi. Muina ohjauskuvioina takaakierto 5. estellä, takaaleikkaus 7. esteellä ja sylkkäri 10. esteelle ohjatessa. Hyvin se pelittää, mutta ääntä siitä pääsee :D


Video (kännylaatua).


Kokeilin samaa pätkää myös Sätkän kanssa. Hirvittävän samanlaisia on pennet ohjata! Rinna hakee paremmin putkiin (joka tosin saattoi johtua ohjaajastakin) ja Sätkis taas kääntyy paremmin.


Lisäksi tehtiin puomia (ylös- ja alasmenot pöydän päällä). Rin tietää hyvin 2on2offin paikan ja tarjoaa sitä suorana. Se hakeutuu oikeaan paikkaan, vaikka jäisinkin jälkeen. Tosin näissä se tiputtaa vauhdin raviin lopussa. Ohijuoksua penne ei vielä kestä. Se kestää sen vain silloin, kun on jo pysähtynyt asemiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti