maanantai 28. maaliskuuta 2011

Uusia ohjauskuvioita


SARAN maanantaiagiohjema:a- ja b-radat tehtiin myös peilikuvana. Molemmilla radoilla 2. esteellä twistaus. Se sujui nyt oikein mukavasti :) Saralle pystyy näyttämään kädellä mistä mennä ja siirtyä itse jo seuraavaan paikkaan. Näppärää. c-radalla teemana oli niisto-ohjauskuvioon tutustuminen.Sama rata myös vastakkaiseen suuntaan ilman pussia ja pituutta. Välistävedot ei alkuun meinanneet sujua. Olin itse liian lähellä esteitä ja työnsin siten koiraa kauemmas. Kun asettauduin ohjaamaan keskemmälle neliötä, niin saatiin välistävedotkin sujumaan paremmin. Kepit Sas haki hienosti :) Kertaalleen se haki kepit jopa niin, että olin itse sijoittuneena keppien loppupäähän! Keppien jälkeen siis huitasin kädelle jotenkin ja koira meni pituuden jälkeen kepit uudestaan. Pituuden Sa hyppäsi oikein, mutta aika läheltä se meni sivukeppejä.


Lisäksi otin renkaalta keinulle menoa. Takaaleikkaus keinua ennen ei nyt haitannut koira yhtää. Jättäydyin myös jälkeen. Koira teki ihan ok 2on2offin kun pysyin liikkeessä. Jos pysähdyin, niin koiruuskin jäi alastulolla liian ylös. Keinun suoritustekniikka näkyy parentuneen. Nyt koira meni vauhdikkaasti laudan päähän asti eikä hidastellut keinahduksessa. Välillä otettiin myös seuraamista, niitä liikkeellelähtöjä. Nyt koiruus oli koko ajan hiljaa.


---


Päivemmällä mun piti käydä töissä pikaisesti. RINNA pääsi mukaan. Jätin sen ulos BH-koetta ajatellen. Ikkunasta näki hyvin mitä ulkona tapahtui. Rin ei välittänyt mitään ohikulkevista ihmisestä tai koirista. Vähän rauhaton se kuitenkin oli. Kotiin mentiin metsän kautta. Samalla tehtiin pudotetun esineen noutoja. (Näistäkään en ole kirjoittanut blogiin, vaikka näitäkin silloin tällöin tehdään.) Nyt meni 100 metrin raja rikki :) Palkkasin noudoista vauhdista eikä penne leikkinyt esineellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti