maanantai 20. helmikuuta 2012

Jotain rajaa


RINNAN agitreeneissä koiran viretila puhututti. En osaa asettaa selkeää rajaa, milloin kierrokset karkaa ja etenkin milloin tilanteeseen pitää puuttua. Kierrosten kasvaessa hyppytekniikka huononee ja rimojakin lentelee. Rimojen lentelyyn aion jatkossa kokeilla puuttua, mutta sehän on vain se jäävuoren huippu. Nyt käytin hihnapakotteita koiran rauhoitteluun lähdöissä. Olisi vaan varmaan pitänyt käyttää sitä enemmän ja järjestelmällisemmin. Välillä käytin myös Jounin vinkkiä. Se ei ole yhtä toimiva kuin hihnapakotteella rauhottaminen, mutta hieman sekin auttaa.



Radalla kierrokset taas nousi ja meno oli rumaakin. Eikä asiaaa auttanut se, että mun valssaukset (4.-5. ja 8.-9.) oli myöhässä. Yhdentoista niisto sentään toimi. A:lla oli länget. Niiden kanssa Rin ei hajota etupäätään, mutta ei se silti nätisti mene A:lle. Paremmin voisi toimia lyhyt putki aivan A:n lähellä.


Tehtiin myös yksittäisellä esteellä ihmisnuolta. Eipä yllätä, että Rin juoksee päin eli jarruja pitää tähänkin saada. Tehtiin myös keinua yksittäisenä esteenä. Leikkeleet oli jäänyt kotiin, joten tehtiin ilman niitä. Hyvin meni ilmankin. Juoksin Rinnan kanssa samaa matkaa, vedätin tai kutsuin edestä päin. Kaikissa koira toimi samalla hyvällä kaavalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti