keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Teknistä


Aamulla käytiin hallilla. Tehtiin hyppytekniikkaa:



Ensin tehtiin palasissa ja sitten kokonaisena sarjana. RINNAN rauhotin aina lähtöihin. Rauhallisella mielentilalla sen tekniikka näytti hyvältä. Se kesti minun kävelyhäiriön, mutta juokseminen oli liikaa. SARAN kanssa tehtiin samaa, tosin Saran mitoilla. Näytti hyvältä! Harmi vaan ettei Sara ole medi...


Hyppyneliöllä (rimat 50 cm) tehtiin molempien kanssa tavallisia hyppyjä, takaakiertoja, valsseja, niistoa ym. RINNAN kanssa oli kiva tehdä välillä pientä räpellystä. Jokunen rima tippui. Niistä en kuitenkaan osannut koiraa syyttää, eiköhän se syy ollut minussa. SARA ei jostain syystä nyt oikein kestänut niisto + persjättö -yhdistelmää. Tarvii treenata.


Molempien kanssa tehtiin myös A-estettä, jonka edessä oli putki lyhyenä. RINNAN tyyli näytti hyvältä. Lisäsin loppuun lentävän pallon. Ensin koira meni lankaan, mutta sen jälkeen malttoi mielensä. SARAA tuntui uusi asia taas hidastuttavan. Putkesta tullessaan sillä tuntui olevan vaikeaa tehdä A:lle meno normaaliin tapaansa, mikä toki onkin se idea.


RINNA teki vielä keppejäkin. Aloitettiin verkkojen häivytys keppien alusta lähtien. Saatiin alusta kolme verkkoa pois. Se ei tokikaan sujunut helpolla vaan Rinna joutui tekemään paljon yrityksiä ja erehdyksiä. Rinnan kierrokset on agilityssä niin huimat, että se kestää hyvinkin suuren määrän epäonnistumisia suhteessa onnistumisiin. Kierrosten laskiessa alkoi älykin paistaa ja koira selkeästi pohti asioita. Lopuksi laitoin vielä verkot paikoilleen ja Rinna sai kepitellä aivottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti