torstai 2. helmikuuta 2012

Pikatokot


Oltiin Variston koululla. Pakkasta oli -21 astetta. Koirat vuorotteli.


SARA  • Ohjattusta noudosta tehtiin kertaalleen kumpikin puoli vaihdista palkaten. Nyt oli valosaa eikä ollut mitään näköesteitä. Ei ollut ongelmiakaan.

  • Ruutua tehtiin alustan kanssa. Lähetykset eri kohdista ja itse sijotuin eri kohtiin. Ei ongelmia tässäkään.

  • Seuruun ääntelyssä ollaan menty takapakkia tiistaisesta varmaankin johtuen. Nyt koira äännähteli välillä, mutta on se joskus enemmänkin äännellyt. Eli maahan palkkauksella jatketaan.

  • Luoksetulon pysäytyksistä tein namien heittelyn lomassa muutaman maahanmenon. Ihan ok, eka kuitenkin oli paras, joten jatkossa jätetään useimmiten siihen ekaan onnistumiseen. Seisomaan pysäytyksiin heitin eka palloa ja sitten pelkällä käsimerkillä. Molemmat hyviä.


RINNA  • Merkille menoja tehtiin häiriössä. Merkiltä oikeaan oli ruutu ja merkin lähellä enemmänkin vasemmalla puolella oli ohjatun kapulat. Ruudusta ei ollut häiriöksi, mutta kapulat haittasi. Jouduttiin merkin kanssa palaamaan ihan alkeisiin ennen kuin se alkoi sujumaan. Eli ensin namilla ohjaten merkin taakse, sitten pallo odotti merkin takana ja sitten vasta merkit onnistui normaaliin tapaan.

  • Luoksetuloja tehtiin tiistaiseen tapaan. Nyt joka kerta kauempaa eteentuloa tehdessä koira törmäsi. Oli liukastakin, mutta nyt koira ei edes yhtään jarruttanut, senkus törmäsi vain. Noh, palkkaakaan se ei saanut. Tehtiin eteentulot sitten metristä, jolloin ne sujui. Sivulletulot onnistui nätisti kaukaakin. Näissä se ei törmännyt eikä kääntynyt kaukana takana. Seisomaanpysäytykset oli nyt ihan ok, joskin oli vähän liian liukasta nätteihin stoppeihin.

  • Seuruutakin tehtiin. Hitaassa kävelyssä koira ei edistä lainkaan, normaalissa vähäsen ja juoksussa eniten. Kuitenkin pysähtyessä sen perusasento on hyvässä kohdassa edistämisestä huolimatta. Nyt imuttelin namilla koiraa juostessa. Tätä pitää jatkaa. Askelsiirtymät ja paikoillaankäännökset oli kaikki kivoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti