perjantai 1. helmikuuta 2013

Hyppelyt

Ensin oli SARAN aksat:Vitosella-kutosella toimi parhaiten viskileikkaaminen. Kokeilin myös persjättöä ja valssausta, joissa molemmissa kaari valui. Muurille vein koiraa vekkaamalla, kokeilin myös takaakiertoa sekä sylkkäriä. Kaikki oli aika samanlaisia tulokseltaan. Kolmellatoista koiran loikka meni helposti liian pitkäksi jaakotuksesta huolimatta. Koiran sai hyvin jarruttamaan, mutta se saattoi tulla silloin esteen ohi. Jarrutus piti tehdä esteen luona, jolloin se hyppäsi esteen ja teki tiukemman kurvin.

---

Sitten oli HAU:n hyppytekniikkakerta. Lämpät tehtiin perussarjalla ja varsinaisena aiheena oli taipuminen (hyppyhelvetti). Perussarjalla SARAA vedätettiin lelulla ja koira meno näytti hyvältä! Draivia saatiin eikä koira meinannut mahtua mediväleihinkään! Harmi, ettei Saran kanssa ole tehty hyppytekniikkatreenejä alusta lähtien. En vain silloin tiennyt moisesta :/ Tapumisesta Sara suoritui ihan ookoosti. Kokemattomuus näkyi. Suoristuksen lopussa se ajautui laitaan (siihen missä rimat on lähempänä toisiaan) kummastakin päästä tehtynä. Vedättämällä se teki hienoa suoraa.

RINNAN perussarja meni jälleen hyvin rinnamaisesti eli koira niputteli mieluusti esteitä yhteen. Taipuminenkin oli okei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti