sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Lyhyesti Sporttikselta

Tiinan kanssa taas Sporttiksella. RINNA teki kokeenomaisesti palkatta hyppynoudon, tunnarin, zetan ja seuraamisen. Hyppynoutoonkin on nyt saatu lähtöääni :/ Tunnarissa koira pureskeli kapulaa sitä tuodessaan ja tiputtikin sen mun jalkoihin, josta se nosti sen itse. Zetan alussa koira oli taas niin kiinni ruudussa. Muutaman komennon jälkeen sain sen keskittymään seuraamiseen ja se olikin ihan nättiä. Asentoina tehtiin maahan-seiso-maahan, kun istumisia ei ole hetkiseen tehty. Asennot olisi voineet olla napakampiakin. Seuraaminen oli ihan kivanoloista. Toki askeleissa perusasennot saattoi jäädä vinoiksi ja juoksun käännökset vähän levisi, mutta asenne oli hyvä :)

Tehtiin vielä korjauksia. Hyppynoutoa tehtiin uudestaan, mutta nyt metallikapulalla. Namitin lähdöt ja koira oli hiljaa. Tarvii lähtöääneen puuttua napakammin normaalissa noudossa. Tunnarilla tein ensin tuonteja, ote parani. Sitten tunnari liikkeenä. Oli parempi. Liikkeestä maahanmenoa tehtiin ensin leikin lomassa lelulla. Sitten siirrettiin sitä seuruuseenkin. Tarvii vielä sisäänajaa tätä.

SARA teki ensin tunnarin liikkuroituna. Se nappasi oman viereistä, joten tästä ei palkkaa. Uusinnalla se koski vaan omaan ja tästä tuli vauhdista palkka. Vauhtimerkkejä tehtiin ja sen jälkeen ruutu, jossa oli lelu valmiina. Sitten seuruuta. Äännähdys lähdössä ja kerran paikoillaankäännöksessä, muuten koira oli hiljaa. Seuruu oli muuten ihan kivaa, koira ei edistellyt. Lopuksi vielä kaukot. Ne onnistui läheltä ja kaukaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti