tiistai 12. helmikuuta 2013

Purinat

RINNAN aksoissa oli teemana serpentiinit. Kummassakin setissä keskimmäinen este oli vaikein. Mun rintamasuunta jäi helposti osoittamaan jo seuraavaa hyppyä ja koira tuli keskimmäisen ohi. Lisäksi kahdentoista päällejuoksun jälkeen jäin herkästi koiran tielle :p

Okseria koira ei ole nähnyt aikoihin, eikä sillä ole tainnut olla siinä ennen oranssia okseririmaa. Okserilla ja sen jälkeisellä muurilla Rinnan hyppytekniikka oli rumaa. Tehtiin pari toistoa loppusuoraa lelulle ja tekniikka parani.

---

HAU:n tokoissa:

SARA
  • Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin kiertojen kanssa. Stopit onnistui nyt hienosti koe-etäisyyksilläkin! Maahanmenoissakin on ehkä toivoa. Ehkä.
  • Kaukot tehtiin ensin ilman takapalkkaa ja sitten lelutakapalkalla. Kummassakin setissä eka s-i-vaihto oli huono, sen jälkeiset s-i-vaihdot oli hyviä kuten muutkin vaihdot.
  • Paikallaanolot tehtiin siten, että olin näkyvillä, mutta seisoin vinossa koiraan nähden. Istuminen oli hyvä. Makuussa koira siirsi kerran etutassuaan ja sai siitä moitteet. Se ei kuitenkaan lonkkautunut.
RINNA
  • Paikkamakuun Rin suoritti toisen koiran tehdessä kaukoja vieressä sekä luoksetuloa että noutoa eri suuntiin koiran lähellä. Näissä Rinna piti asentonsa. Pää pyöri välillä, mutta välillä koira sulki tapahtumat ympäriltään ja piti kontaktia minuun. Lopuksi vielä Sätkis leikki Rinnan takana. Tässä Rinnan korvat meni luimuun. Kun kehuin koiraa, niin korvatkin suoristui eikä menneet enää luimuun.
  • Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin nameja heitellen. Nytkin maahanmenot parani toistojen myötä. Kierron kautta tehtiin suoraan sivulle tuloa. Näissä törmää ellei muistuta koiraa juuri ennen tuloa.
  • Jääviä tehtiin ensin erottelutreeninä ja sitten seuruussa. Istumista ei olekaan aikoihin tehty, mutta koira muisti sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti