sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Hausjärvi

HOT järjesti tokokoeen Hyvinkään Koiraurheilukeskuksessa. Koe oli maajoukkueen karsintakoe sekä samalla KV-koe. Saatiin tälläkin kertaan tuomarien kommentit kirjallisina. Yksilöliikkeet oli jaettuma kahteen osaan kahdelle tuomarille. Ekassa kehässä tuomaroi Pernilla Tallberg ruudun, metallihyppynoudon ja seuraamisen. Toisessa kehässä oli kaukot, ohjattu, zeta, luoksetulo ja tunnari Ralf Björklundin tuomaroimana. Vikana oli paikallaanolot Pernillan kehässä. SARA oli ensimmäisten joukossa suoritusvuorossa eikä yksilöliikekehien välillä ollut paljoa odotteluaikaa.

Ruutu   8
Tuomari toivoi lisää voimaa liikkeeseen, niin toivoisin minäkin. Maahanmeno ruudussa oli hidas.

Metallihyppynouto   9 ½
Tuomarin mukaan tasapainoinen, mutta mun mielestä loppu olisi voinut olla reippaampi. Ehkä siitä se puolikas?

Seuraaminen   8
Käännyin väärään suuntaan :p Onneksi liikkuri pelasti tilanteen. Ja kengännauhatkin aukesi kesken kaavion, pelkäsin kompastumista :p Sara teki hyvin töitä, oli lähes äänetöntä. Alussa ekassa juoksusta pysähtymisessä koira jatkoi matkaansa, mutta se korjasi hyvin perusasentoon. Tuomari piti käännösten tiiviyttä liikana.

Kaukot   7
Rumaa! Koira tuli s-i- ja s-m-vaihdoissa eteenpäin. Seisomaannousut se sentään teki melkein niin kuin on sovittu.

Ohjattu noutaminen   9
Tuomari rokotti kapulan pyöräyttämisestä.

Zeta   8
Kävelenköhän jo liian hitaasti? Tuomarista seuraaminen oli huonoa. Seisominen oli vino ja napakampikin se olisi voinut olla, muut asennot suoria.

Luoksetulo   7
Huonot pysäytykset. Maahanpysäytyksessä annoin käskyn jo ennen merkkiä ja koira keri merkille asti. Loppuperusasento oli vino.

Tunnari   9
Piste meni, kun koira siirti omaa kapulaa ensin nenällään.

Paikallaan istuminen 9 ½
Jätin koiran vinoon.Paikallaan makaaminen   7
Vähän haistelua ja lonkkautuminen. Saraksi kuitenkin hyvä makuu, etenkin kun piilo oli vinossa. Kaksi käskyä perusasentoon nousuun.Tulos: EVL1, 261p. ja sijoutus 15./35.

Eli treeniä, treeniä, siis lisää vaan treeniä :)

---

RINNAKIN oli mukana. Se sai siinä hyvässä häiriössä tehdä seuraamista ja hyvin se keskittyikin. Tehtiin myös liikkeestä maahanmenoa. Ensin taaskin leikin lomassa ja sitten seuruussa. Oli hyvää. Kaukot saatiin videolle:
Eka
Toka

Eli tekemistä niissäkin vielä on. Rinna menee mieluusti taaksepäin, mutta ehkei se haittaa? Välimatkaa oli videolla viitisen metriä.

2 kommenttia:

  1. Onnea ykkösestä taas! On se arvostelu tiukkaa. Hidas ja vähävoimainen ruutu?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuomarit nipottaa tuolla tasolla, ja saakin nipottaa <3 Sara ei ole nopein koira, mutta osaa sekin reippaammin kulkea.

      Poista