sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kakkosiin!


Kisattiin parin starin verran ATD:n järjestämissä kisoissa. Oon kipeenä, joten suuria odotuksia ei ollut enkä jännittänyt nyt kisaamistakaan. Suurin jännityksen aihe oli pääsenkö aamulla sängystä ylös... Pystyin siis keskittymään ohjaamiseen jännittämisen sijaan ;)



Ekalla radalla tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen. Tuttuun tapaan tehtin väärästä putkipäästä johtuva HYL. Lisäksi kolmannen esteen rima tippui, kun lähdin liian aikaisin liikkumaan. Sarahan ei kestä vedätystä hypyillä. Loppusuoralla koira vaan meni. En antanut mitään käskyjä, se vaan luki rataa, senkus vaan juoksin perässä. Kontakteista ainoastaa A:lla oli hyvä kontakti. Keinulla koira pysähtyi, mutta jäi kokonaan kontaktipinnalle (haluun kunnon 2on2offin) ja sitä jäin korjaamaan. Itsenäisellä loppusuorallahan koira teki itsenäisesti myös kontaktin (kyllähän se vähän hiljensi ;D)...


Video.



Toisen radan tuomaroi Heidi Viitaniemi. Siltä radalta napsahtikin sitten vika nolla ykkösistä. Tulos oli siis -15,74 (etenemä 4,19 m/s) ja sijoitus 2./30. sekä SERT ja siirto kakkosiin. (Voittajalla oli alle 2 sek. parempi aika.) Aika tyytyväinen olen suoriutumiseen vaikkakin pientä hienosäätöä vielä tarvitaan etenkin niihin kaarteisiin. Kontaktit nyt tehtiin hyvin :)


Video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti