perjantai 6. kesäkuuta 2014

Viimeistelyjä

Eilen illalla treenasin RINNAA lammen viereisellä niityllä. Koira näki kaiken. Ensin tein janatreenin. Jäljen nosto tehtiin kolmesta kohtaa suurin piirtein viidestä kympistä ja risteyskohtien jälkeen oli ruokapurkit. Ekassa kasvillisuus oli polven korkuista ja vikassa jo vyötärölle ulottuvaa. Rinna teki hyviä janoja. Ekassa se meni ihan suoraan. Seuraavissa se koitti oikoa jäljen suuntaan, mutta kesti hyvin korjaamiset.

Tehtiin vielä esineen piilotusta, esineenä kankainen kännykkäkotelo. Koira sai kahteen kertaan hakea esineen heinikosta ja sitten otettiin vielä pari luovutusta erikseen.

Myöhemmin illalla vielä pienet treenit lähikentällä. Rinnalle tein n. 60 metriä pitkän namijäljen kentän reunahiekkoihin. Meno ei ollut zenmäistä, muttei pahinta ryysäämistäkään. Koira söi kaikki askeleet. Meriitti kai sekin :p

SARA teki ennen kentälle menoa pari n. 50 kapulan tunnaria terassilla. Ne sujui hyvin. Kentällä tehtiin vauhtimerkkejä ja sivulletuloja merkkiä kierrättäen. Autoin kädellä ohjaten koiran sivulle, ei törmäyksiä. Sitten vielä jääviä ja kaukoja. Jääviin saisi edelleen tulla lisää napakkuutta. Kaukot oli hyvät. Lopuksi vielä kaukoihin ja luoksetuloon aloituksia namittaen.

Tänään käytiin tekemässä nopsat viimeistelyt RINNAN tottikseen Tiinan kanssa Kauklahden kentällä. Rinnalle uusi paikka ja se näkyi. Rinna tarttisi uusien paikkojen treeniä. Nyt oli vaikea saada koiraa kontaktiin ja koira kitisi. Tehtiin ekalla kierroksella ilmottautuminen, joka oli huonosta hallinnasta johtuen huono. Otettiin vielä hyppy- ja estenoutojen paluut. Oli ok. Sen jälkeen Rin oli hetken autossa ja sain sieltä toiselle kierrokselle eri koiran. Nyt se teki töitä yhdessä. Tehtiin seuraamista ja luoksetulot. Eteentulot koira teki, mutta vinosti. Loppuun vielä ammuin kahdesti koiran maatessa piilosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti